FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Cumartesi Pazar Ek İş Yaparak Para Kazanmak

Cumartesi Pazar Ek İş Yaparak Para Kazanmak

Cumartesi Pazar Ek İş Yaparak Para Kazanmak

Hafta sonları ek iş

Hafta sonunu boş geçirmek yerine evinizde ek iş yaparak para kazanabilirsiniz. Günümüzde tek bir işte çalışarak çoğu zaman ev geçindirmek zor. Oturup kara kara düşünmek yerine Cumartesi Pazar günleriniz eğer boş geçiyorsa evde yapacağınız ek işlerle bu tatil günlerinden de gelir elde edebilirsiniz. Bu yazımızda hafta sonlarında evinizde ne gibi ek işler yapıp ek gelir elde edebileceğiniz hakkında ipuçları bulacaksınız. Hatta eğer dışarıda çalışma imkanınız varsa ev dışında Cumartesi – Pazar günleri ne gibi işlerde çalışabileceğiniz hakkında fikirler sunacağız.

Evde Yapabileceğiniz Ek İşler

Hafta içinde aktif olarak çalıştığınız meslek dalından yararlanarak hafta sonunda da para kazanmayı düşünebilirsiniz. Örneğin; çalıştığınız iş grafik tasarım işi olduğunu varsayalım. İnternette webmaster forumlarında gerekli bölümlerde ilan açarak ücret dahilinde web siteleri için grafikler, logolar, banner gibi dijital ürünleri tasarlayarak para kazanabilirsiniz. Bir başka örnek olarak; web tasarım uzmanı olduğunuzu varsayarsak, yine forumlarda ilan açarak size gelen internet sitesi projelerini tasarlayarak güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz örnekler dışında çalıştığınız her türlü işten hafta sonları evinizde de çalışarak para kazanabilirsiniz. Yeter ki bir işten anlayın ve değerlendirmeye çalışın.

Cumartesi Pazar Günleri Dışarda Ek İş Yapmak

Siz çalışmak istedikten sonra emin olun çalışacak iş çok. Hafta sonlarınızı part time dediğimiz kısa süreli işlerde çalışarak değerlendirebilirsiniz.

Birkaç örnek vermek gerekirse;

  • Garsonluk Yapın: Hafta sonlarında özellikle hemen herkesin tatil yaptığı günlerde esnaflar genellikle daha çok iş yapıp yoğun oluyorlar. Bu yoğunluktan ötürü kafe, lokanta ve restoranlar hafta sonları part time olarak eleman çalıştırıyorlar. Garsonluk yaparak günlük en az 50 TL kazanabilirsiniz.
  • Oto Yıkamada Çalışın: Yine hafta sonlarında herkes genellikle gezip tozduğu için oto yıkama dükkanları daha çok çalışıyor. Yakınlarınızda bir oto yıkama işyeri varsa gidip hafta sonu için çalışmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Daha çok erkekler için uygun olan bu işten alacağınız bahşişleri de hesaba katarsak günlük 100 TL ve daha fazlasını kazanmanız mümkün.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Zuhal özkan dedi ki:

    slm eve iş vermiyor musunuz hafta sonu çalışmak isteyenler

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi