FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Ev Hanımlarına Ek İş İmkanları

Ev Hanımlarına Ek İş İmkanları

Ev Hanımlarına Ek İş İmkanları

Yakın bir zamana kadar erkekler dışarıda çalışır bayanlar ise ev işlerine bakardı. Günümüzde ise hayat şartları o kadar zorlaştı ki bırakın bayanlar evde otursun çalışsa bile yeri geliyor geçim sıkıntısı yaşıyorlar. Bu devirde geçinmek gerçekten zor, durum böyle olunca ev hanımları çalışmak zorunda kalıyorlar. Bazı ev hanımları küçük çocukları olmasından ya da farklı türlü sebepten dolayı evden çıkıp iş yerinde çalışamıyorlar. Evden çıkmadan da para kazanılmıyor diyeceksiniz ama öyle değil. Hayat şartları değişip nasıl zorlaştıysa iş imkanları ve çalışma şekilleri de değişti. Artık evden çıkmaya gerek duymadan işi evinize getirip çalışarak para kazanabilirsiniz.

Peki ev hanımları neler yaparak ek iş bulabilir? İşte sizin için birkaç öneri:

  • Makale Yazın: İnternet sitelerine makaleler yazarak veya haber editörlüğü yaparak para kazanabilirsiniz. Google’da “webmaster forum” diye aratarak karşınıza çıkan forumları inceleyin. Forumlarda makale bölümleri mevcut, buralardan insanlarla iletişime geçebilir makale hazırlayarak para kazanabilirsiniz. Yazdığınız makale başına 3-5 TL gibi ücretler alabilirsiniz.
  • Kozmetik Ürünler Satın: Ünlü kozmetik markaları sizlere ürünlerini uygun fiyattan satacak sizde aldığınız ürünleri kazanç payı ekleyerek çevrenize satabilirsiniz. Günümüzde her bayanın mutlaka kullandığı kozmetik ürünlerini piyasanın biraz altında satarak birçok müşteri kazanabilirsiniz.
  • Yemek Hazırlayıp Satın: Mahallenizdeki dükkan ve işyerleri ile anlaşarak onlara yemeklerini siz hazırlayıp satabilirsiniz. İşyerindeki insanlar iş sırasında dükkandan ayrılamadıkları için çoğunlukla yemeklerini iş yerinde yiyorlar. Hazır yemekler hem masraflı hem doyurmadığı için insanlar ev yemeklerine daha sıcak bakıyorlar. Birkaç işyeri ile anlaşmanız halinde güzel gelirler elde edebilirsiniz.
  • Youtuber Olun: Dünyanın en çok kullanılan video paylaşım platformu olan Youtube’da bir kanal açarak (ücretsizdir) örneğin evde yemek yaparken tarifini video çekip kanalınıza yükleyin. İzleyicileriniz artınca Youtube reklam sistemine kayıt olabilir videolarınızda çıkan reklamların izlenmesinden para kazanabilirsiniz.
  • Örgü İşleri Yaparak Satın: Örneğin bebek patikleri gibi örgü işleri yaparak konfeksiyon veya tuhafiyelere satarak para kazanabilirsiniz. Küçük hediyelik eşyalar tasarlayarak bu tip ürünleri satan dükkanlarla anlaşarak onlara satabilirsiniz.

Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar ancak sizler hayal gücünüze ve yeteneklerinize göre kendinize iş imkanları yaratabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Necla dedi ki:

    Elişi yapıyorum satacak yer bulamıyorum yardımcı olur musunuz

  2. Elif dedi ki:

    Sizinle çalışmak istiyorum yardimci olurmusunuz

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi