FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Alıçın Yararları Nelerdir, Neye Düzgün Gelir?

Alıçın faydaları ortasında hem kalp hem de beyin sıhhati vardır. Alıç tabiatın en şifalı bitkilerinden bir tanesi. Hafif ekşimsi bir tada sahip …

Kadinnews

Alıçın faydaları ortasında hem kalp hem de beyin sıhhati vardır. Alıç tabiatın en şifalı bitkilerinden bir tanesi. Hafif ekşimsi bir tada sahip olan alıç antioksidan bakımından hayli zengindir. Bu yüzden de sıhhat ile ilgili pek çok problem için alıçın tüketilmesi tavsiye edilir. Alıç çoklukla dağlık ve kayalık yerlerde yetişir. Birden fazla iklime ayak uydurabilmesinden ötürü da bu ağaç ile sıklıkla karşılaşabilmek mümkündür. Alıç nerede satılır sorusunun yanıtı ise birtakım marketler ve pazarlardır.

Kalp Sıhhati Açısından Alıçın Ehemmiyeti

Alıç kalp sıhhati için çok değerli besinlerden bir adedidir. Alıç meyvesinin birçok faydası var. Ama bu meyve bilhassa kalbe sağladığı dayanak ile bilinir. Ritim bozukluğu ya da çarpıntı sorunu yaşayan bireyler alıç tüketmelidir. Bunun yanı sıra kalp yetmezliği, kalp kaslarındaki zafiyet üzere sorunlar için de alıçın çok uygun geldiği biliniyor. Kalbinde sorun olan ya da daha sağlıklı bir kalbe sahip olmak isteyenler alıçı bol bol tüketmelidir.

Alıç Nasıl Tüketilmelidir?

Alıç meyvesi nasıl kullanılır sorusunun karşılığı 2 çay kaşığı kadar alıç meyvesini ve yaprağının 400 gram su ile kaynatılıp içilmesidir. Bir mühlet bu biçimde kaynatılan alıç meyvesi daha sonrasında süzülür. Çay biçimde hazırlanan bu içecekten günde 1 ya da 2 bardak içilebilir. Kaynatılan alıç meyvesi şurup haline getirilerek de tüketilebilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi