FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Çıkık Kalça Sırları

Çıkık Kalça Sırları

Güzel Kalçalı Kadınlar ǀ Dolgun Kalçalar 40 Foto

Karar sizin! Güzel kalçalı kadınlar galerimize göz gezdirelim. Geniş, büyük veya iri kalçalı kadınlar göze daha mı çok hitap ediyor? Geniş kalçalar aynı zamanda en güzel kalça tarzıdır diyebilir miyiz? Basenli kadınların hepsi dolgun kalçalara sahip mi yoksa enine mi büyük? Tüm büyük kalçalar güzel mi?

 

1

Kalça Nasıl Büyütülür?

Pek çok ünlü, kalçalarını büyüterek çekici hale getirmek için gizlice kozmetik işlemler yaptırıyor. İşlem, nasıl göğüslere uygulanıyorsa, benzer şekilde silikon implantlar veya yağ enjeksiyonları eklemeyi içermekte.

2

Örneğin Kardashian kardeşler, popo hacimlerini artırmak için ameliyathanelerin müdavimi olmak durumunda kalmıştır. Pek çok ünlü, spor salonlarında uzun ve yorucu saatler yerine implantlara sığınmayı tercih etmekte.

geniş kalçalı kadınlar

3

Her ne kadar dikkatli beslenme ve spor yaparak kalça kaslarını geliştirmek, sıkılaştırmak vs mümkün deniyor olsa da. Bu bir şans işi! Doğuştan güzel kalçalı doğanlardan olmak en iyisi.

kalçalı kadınlar

4

Dermatoloji alanında kalçayı büyütmenin iki yolu var. Silikon jellerle, göğüslere uygulananın benzer şekilde, kalçadaki kas ve deri arasına implant yerleştirmek.

İkincisi ise vücudunuzdan elde edilen yağları bu bölgeye enjekte etmek.

büyük kalçalı kadınlar

5

Her iki yöntemin de, enfeksiyon, kanama veya kontur gibi ciddi riskleri vardır. Bu işlemler, göğüslere silikon yerleştirme gibi sıradan değildir ve çok özel kliniklerde yapılmakta.

iri kalçalı kadınlar

6

Geniş Kalçalı Kadınlar

İngiltere’de yapılan bir araştırma sonucuna göre, geniş kalçalı kadınların immün sistemlerinin daha güçlü olduğu ve bundan dolayı hastalıklara daha az yakalandıkları ortaya çıkmış. İnanması güç olsa bile güzel ve dolgun kalçalı kadınların daha zeki oldukları ise araştırmanın diğer bir sonucu.

geniş kalçalar

7

Büyük Kalçalı Kadınlar

Aynı araştırmanın ayrıntılarına bakıldığında büyük kalçalı kadınların genelde kolesterollerinin düşük seviyelerde seyir ettiği ortaya çıkıyor. Bunun ise güzel ve dolgun kalçalı kadınlarda, şekerin kanda çözülmesini sağlayan hormon üretimlerinin daha fazla olmasıyla ortaya çıktığı ileri sürülmekte.

güzel kalça

8

İri Kalçalı Kadınlar

Bir başka araştırma ise ABD’de yapıldı ve sonuca göre; iri kalçalı kadınlar daha çok ilişkiye giriyormuş. Ancak bu sonuç ortalığı karıştırdı biraz. Çünkü bir başka bilim insanı gurubu, kalçaların doğum sonrasında irileştiğini, bunun cinsel ilişkiyle ilgisinin olmadığını ileri sürdü.

büyük kalçalar

9

Geniş Kalçalar

Bu kez araştırma Almanya’dan ve konusu geniş kalçalar daha sağlıklı bir bedenin göstergesi mi acaba! Zira araştırmayı gerçekleştirenler, kalçalarında daha fazla yağ bulunan geniş kalçalı kadınlarda diyabet hastası olma veya kalp krizi geçirme riskinin çok daha düşük olduğunu ileri sürüyor. Güzel ve dolgun kalçalı kadınlardaki şu şansa bakar mısınız!!

en güzel kalça

10

Büyük Kalçalar

Eh, onca ülke araştırma yapar da İngiltere bu işin içinde bulunmaz mı! Oxford Üniversitesi bilim insanları da bu konuya el atmışlar ve sonuçlar benzer şekilde çıkmış. Yanı; büyük kalçalar adeta sağlık göstergesi! Normalden daha büyük kalçalara sahip kadınlar hem daha zeki oluyormuş hem de kronik hastalıklara yakalanma oranları daha düşükmüş.

güzel kalçalı kadınlar

11

İri Kalça

Mitolojide tanrıça simgelerine konu olmuştur iri kalça görselleri. Günümüzde bilim insanlarının araştırmaları sonucu ortaya koydukları zeka ve sağlık göstergesi olan iri kalçalar, belki de bin yıllar öncesi tanrıça nitelemelerinden geliyor. Dolgun ve güzel kalçalı kadınlar ne kadar da şanşlıymışlar!

12

Büyük Popo

Tüm moda dergilerinde ve gazetelerde büyük popo sahibi ünlülerin ve hatta ünsüzlerin boy, boy resimlerine rastlamak günümüz trendi olmuş. 60’lı yıllardaki sıfır beden akımı çoktan cazibesini yitirmişe benziyor. Bırakın üzerine şiir yazılmasını, artık dünyaca ünlü pop yıldızlarının repertuvarında yer alan büyük popo şarkıları mevcut.

13

Dolgun Kalçalar

14

iri kalça

15

büyük popo

16

büyük popo

17

18

Dolgun Kalçalar

19

20

21

basenli kadınlar

22

23

dolgun kalçalar

24

kalça foto

25

kalca resmi

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

Dailymail

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi