FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Doğal Yollar İle Saç Çıkarma Yöntemi

Kadinnews

Genetik yatkınlık veya stres dolayısıyla saç dökülmeleri oluşabilir. Bu yazımızda dökülen veya zayıflamış saçları tekrar nasıl çıkartabilirsiniz onu anlatacağız. Genetik yatkınlığı olmayan insanlarda saç dökülmelerinin en önemli sebepleri, beslenme, stres, hava değişimi, yapay maddelerin kullanımı ve aynı zamanda saçlara gerekli ilgi ve bakımın uygulanmamasıdır.

Fakat doğada birbirinden değerli ve etkili binlerce çeşit bitki bulunmaktadır. Saç dökülmelerine ve problemlerine karşı saç çıkarma üzerine bilinen bitkilerin en başında sarımsak gelir. Bunun dışında badem yağı, biberiye yağı, lavanta yağı, argan yağı, jojoba yağı, saf zeytinyağı, papatya, lavanta, ısırgan otu, kekik, biberiye, adaçayı gibi bir çok bitki bu konuda oldukça etkilidir.

Doğal Yollar İle Saç Çıkarma Yöntemi

Doğal Yollar İle Saç Çıkarma Yöntemi

Doğal Yollar İle Saç Çıkarma Yöntemi

Sarımsak Şampuanları; Saç köklerinde seyrekleşen ve zayıflayan küçük tüylerin güçlenip tekrardan saç oluşumunun gerçekleşebilmesi için çeşitli sarımsak şampuanları ve bakım losyonları bulunmaktadır. Bu şampuanlardan edinip 3 ay düzenli şekilde kullanmanız gerekmektedir.

Yağ Karışımı; Yukarıda bahsettiğimiz yağları (argan yağı, jojoba yağı, saf zeytinyağı vb) eşit miktarda karıştırarak kafa derinize haftada 3 kez masaj yaparak uygulayın. Yağ karışımı başınızda en az yarım saat kadar dursun. Bu yağlar ile yaptığınız karışım sayesinde küçük tüyler hacim kazanacak ve ölmek üzere olan saç kökleri canlanacaktır.

Lavanta Kürü; Bir tutam(5 gram) lavantayı 750 ml kaynamakta olan suya ilave ediniz. Yaklaşık 5 dakika kadar demleyiniz. Demlendikten sonra biraz soğumasını bekleyip ardından süzün. Demlediğiniz lavanta suyu ile saçlarınızı yıkayınız ve yarım saat etki etmesini bekleyiniz. Daha sonra sadece su ile durulayınız. Karışımı temiz saça uygulayınız aksi taktirde etkilerini görmeyebilirsiniz. Bu karışımı saç dökülmesi durana kadar haftada 2 kez uygulayın. Saçlar tekrar çıkmaya başladığında ise önlem amaçlı haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi