FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Çalışan Anne Adaylarına Uyarılar!

Çalışan Anne Adaylarına Uyarılar!

5 Önemli kural ile çalışanlar için hamilelik ve sağlık kuralı; Çalışan anne adayları, dikkat! Anne adaylarının yaklaşık olarak 40 hafta sürecek olan heyecan dolu bekleyişi beraberinde önemli ve hayati bir sorumluluğu da beraberinde taşıyor. Bu süreç içerisinde çalışıyor olmak kendinize ekstra özen göstermenizi ve dikkat etmenizi gerektiriyor. Ek olarak çalışanlar için gebelik konusunda sizlere yardımcı olmak adına önerilerimiz ve temel tavsiyelerimiz ile yanınızda olduğumuzu aklınızdan çıkarmayın, sağlıklı kalın.

Dinlenmenin önemine dikkat

1 – Çalışan anneler için eve girdikleri anda günün tüm yorgunluk ve stresini atmanın öneminin farkındayız. Ancak ne yazık ki kendini evinin işlerine kaptıran anne adayları dur durak bilmiyorlar. Bir sonraki gün zinde kalabilmek için gereken enerjiyi toplayabilmek adına kendinize zaman ayırmalı ve dinlenmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Gün boyu hareketsiz kalmak yerine iş hayatının sonrasında küçük yürüyüşler ya da ev içerisinde kan akışınızı düzenleyecek küçük egzersizler yapmak da yorulmadan dinç kalmanızda yardımcı olacaktır.

2 – Çalışan annelerin en büyük sorunlarının başında iş yerinde sigara içilmesi ve/ veya havasız bir atmosfere sahip olan çalışma ortamları gelmektedir. Ek olarak bu mekanlarda kendinizi olabildiğince muhafaza edebiliyor olmanız kadar, kendinizi radyasyon yayan bilgisayar, telefon, fotokopi makinesi gibi olası tehlikelerden de uzak tutmalısınız.

Çalışan Anne Adaylarına Uyarılar!

Çalışan Anne Adaylarına Uyarılar!

3 – İş yerinde olmanız beslenmenin önemini azaltmıyor. Gebelik sürecince her anne adayı gibi sizin de düzenli beslenmenizin hem çocuğunuz hem de sizin için ne kadar önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Çalışma anında yemek için olduğu kadar aralıklı dinlenme zamanlarına yaratın.

4 – Anne olmaya aday bir kadının uzmanlara göre kan dolaşımını düzene almak adına ayaklarını uzatabilecek ya da hafifçe yükseltebilecek bir ortama sahip olmaları oldukça önemli. Netice itibariyle gebe çalışan kadınların ayaklarını eve geldiğinde ya da imkanları varsa çalışma ortamında yerden yüksekte tutmaya özen göstermeleri de gerekiyor.

5 – Ayrıca ev işleri ve gündelik tempo içerisinde eşinizden destek almanız da çok önemli. İlave olarak yüksek tansiyon ya da kanama gibi gebelik için ciddi risk içeren rahatsızlıklara sahip olanların ise kesinlikle çalışma yaşamına ara vermesi gerekiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi