FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BEGÜM KHAN, ‘74ESCAPE İŞBİRLİĞİYLE MAÇAKIZI OTEL İÇİN ÖZEL BİR KOLEKSİYON TASARLADI

Begüm Khan, ismini kurucusu Ayla Emiroğlu’nun lakabından alan Maçakızı Otel için, ilhamını yine Maçakızı’ndan, Bodrum’un ikonik karakterlerinden …

BEGÜM KHAN, ‘74ESCAPE İŞBİRLİĞİYLE MAÇAKIZI OTEL İÇİN ÖZEL BİR KOLEKSİYON TASARLADI

Begüm Khan, ismini kurucusu Ayla Emiroğlu’nun lakabından alan Maçakızı Otel için, ilhamını yine Maçakızı’ndan, Bodrum’un ikonik karakterlerinden ve geçmişin ruhundan alan özel bir seri tasarladı.

Ege’nin en güzel koylarından birine konumlanan, lüks ve rahat yaşamın harmanlandığı Maçakızı Otel’in ikonik duruşu ve felsefesinden yola çıkarak tasarlanan bu özel koleksiyon, kült maça kızı ve sinek valesi sembollerinin değerli taşlarla özenle işlendiği, siyah ve altın renkli zincirlerin eşlik ettiği beş farklı parçadan oluşuyor. Tasarımlar, 70’lerden itibaren Bodrum’da bambaşka bir yaşam kültürü başlatan Maçakızı Otel’in bohem şıklığından ve sanat tutkusundan izler taşıyor. Begüm Kıroğlu, Maçakızı tutkusuyla özel bir hikayeden doğan koleksiyonu, “Vintage bir ruha sahip ama kesinlikle bugünden de izler taşıyor. Çok seksi ve şık olmakla beraber sanatsal yönü güçlü bir seri oldu. Tıpkı Maçakızı Otel gibi… Maçakızı benim için çok özel, her zaman ziyaret ettiğim, tasarım yaparken ilham aldığım, atmosferi ile büyüleyen bir yer. Bodrum kültüründe ikonik hale gelmiş bir yer için özel bir seri hazırlamak, benim için harika bir deneyimdi. ” sözleriyle anlatıyor.

Bu özel iş birliği şerefine 31 Ağustos Salı günü Maçakızı Otel’de düzenlenen kokteyl ve yemek davetine; basın, cemiyet ve sanat dünyasından seçkin konuklar katıldı. Organizasyonun menüsü ve tüm dekoratif detayları, koleksiyon tasarımında öne çıkan siyah renkten ilhamla belirlendi, davete özel hazırlanan siyah risotto, siyah burger ve espresso martini ikram edildi. Davete katılan Türk ve yabancı misafirler arasında Tuba Ünsal, Gül Hürgel, Canda Elgiz Dayıgil ve Derin Dayıgil, Aslı Pamir, Serra Tokar, Sibil ve Narod Çetinkaya, Hande Can, Elif ve Dominik Hemming, Roopal Patel, Robert Burke gibi değerli isimler vardı. Misafirler, yazın son gününe eşlik eden hafif bir meltem eşliğinde, The Store by ‘74Escape ve Maçakızı Otel terasının büyülü atmosferinde keyifli saatler geçirdiler.


Koleksiyonu detaylı incelemek için her biri birbirinden eşsiz hikayeler taşıyan parçaların sergilendiği The Store by ‘74Escape ve Begüm Khan mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Yaz boyunca Maçakızı Otel’in içindeki The Store by ‘74Escape’te yer alan seri, takip eden sezonlarda Begüm Khan mağazasında ve begumkhan.com adresinde satışta olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi