FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Basurun Bitkisel Tedavisi, Doğal Tahlili

Basurun bitkisel tedavisi için meskende uygulanabilecek tahlillerden kimileri şunlardır: Basur nasıl geçer? Doğal bitkisel tedavi sistemleri …

Kadinnews

Basurun bitkisel tedavisi için meskende uygulanabilecek tahlillerden kimileri şunlardır: Basur nasıl geçer? Doğal bitkisel tedavi sistemleri

  • Patlıcan: Patlıcan sapları, 12 bardak suyun içerisinde yaklaşık 20 dakika boyunca kısık ateşte kaynatılır. Bu süreç tamamlandıktan sonra tencere soğuyana kadar ağzı kapalı bir biçimde bekletilir. Su, patlıcan saplarından süzülür ve günde 2 sefer aç karna olmak üzere; 5 gün boyunca tüketilir.
  • Aloe Vera: Bitkinin içerisindeki jel kıvamındaki sıvı iltihap ve tahriş üzere sorunları giderebildiği için; basurun yanma hissini azaltabilmek maksadı ile uygulanır.
  • Mango Çekirdeği: Kurutulmuş mango çekirdeğinin toz haline gelene kadar öğütülmesi ile günde 2 kez tüketilebilir. Bu karışıma tıpkı vakitte 2 gram kadar bal da eklenebilir.
  • Kişniş Tohumları: Bir gece suda bekletilmiş olan kişniş tohumu içildiğinde ve bu sistemli olarak yapıldığında, basur ile ilgili semptomların azaldığı görülür.

Basura Âlâ Gelen Metotlar

Bitkisel tahliller dışında basura yeterli gelen doğal usullerden kimileri şunlardır:

  • Anal kasları rahatlatma özelliği olduğu için ılık bir duş almak basura âlâ gelir.
  • ve 3. evredeki hemoroid için, sorunlu olan bölgenin etrafına lastik bant yapıştırılması; basurun belli bir müddet içerisinde düşmesine neden olabilmektedir.

Basur İçin Alınabilecek Tedbirler

Basur olmamak için alınabilecek tedbirlerden kimileri şunlardır:

  • Yüksek lifli besinler tüketilmelidir.
  • Baharatlı besinlerden uzak durulmalıdır.
  • Tuvalette uzun müddet vakit geçirilmemelidir.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi