FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BEYMEN, ÜÇ YENİ MAĞAZASINI BODRUM’DA AÇTI

Öncü kimliği, yaratıcı proje ve iş birliktelikleri ile moda dünyasına istikamet veren, dünyaca ünlü markalarının en yeni ve beğenilen …

BEYMEN, ÜÇ YENİ MAĞAZASINI BODRUM’DA AÇTI

Öncü kimliği, yaratıcı proje ve iş birliktelikleri ile moda dünyasına istikamet veren, dünyaca ünlü markalarının en yeni ve beğenilen dizaynlarını sevenleriyle buluşturan BEYMEN, yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. BEYMEN 15 Haziran Salı günü Bodrum’da, 3 yeni mağazasını lüks sevenler ile buluşturdu. Bodrum’da yeni mağazası BEYMEN Resort Mandarin Oriental, Bodrum Yalıkavak Marina’da yeni Valentino butiği, Yalıkavak Marina’da Bodrum’daki birinci Balmain butiği açıldı.


BEYMEN RESORT MANDARIN ORIENTAL
Ege ve Akdeniz’in yalın, sıcak mimarisinden izler taşıyan BEYMEN Resort Mandarin Oriental, 2021 yazının en beğenilen yaz hazır giysi, ayakkabı, çanta, plaj ve aksesuar koleksiyonlarının yanı sıra 2021 Sonbahar Kış döneminin en özel kesimlerini da modaseverlerle buluşturuyor. Modanın yanı sıra, ömür alanlarına sofistike dokunuş katan konut koleksiyonlarından dünyaca ünlü niş parfümlere uzanan geniş eser gamıyla ayrıcalıklı bir alışveriş tecrübesi sunuyor.

Mandarin Oriental Bodrum’un eşsiz plajının devamında yer alan eşsiz pozisyonuyla dikkat çeken mağaza, Dolce Gabbana, Valentino, Balmain, Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Venetta ve Off-White’ın ortalarında yer aldığı pek çok dünya markasının yanı sıra BEYMEN Collection ve Academia’nın en yeni dizaynlarıyla modaseverlere unutulmaz bir yaz müjdeliyor. Mağazanın 240 metrekarelik kapalı alanında bayan ve erkek hazır giysi, aksesuar, ayakkabı, çanta, parfüm departmanları yer alırken; teras kısmında ise bayan ve erkek plaj koleksiyonları, home eserleri modaseverlerle buluşuyor.

Dekorasyon ayrıntılarında Akdeniz’in huzur veren renk skalası, traverten, doğal sedef mozaikler, bambu sazlar, naturel dokulu sıva ve doğal ahşap materyal kullanımının öne çıktığı mağazada, Ege mimarisinden ilham alan doğal kıvrımlı yüzeyler ve kemerler göze çarpıyor.

BEYMEN Resort Mandarin Oriental
Göltürkbükü Mahallesi, Cennet Koyu, Çomça Mevkii, 314. Sokak No. 10 Bodrum

VALENTINO BODRUM YALIKAVAK BUTİĞİ
Valentino Kreatif Yöneticisi Pierpaolo Piccioli tarafından geliştirilen yenilikçi butik konseptiyle tasarlanan Valentino Yalıkavak Marina; markanın dünya çapındaki perakende ağının genişlemesinde kıymetli bir adımı simgeliyor. Dizaynda Arka Deco’dan ilham alan ve birbirini tamamlayan sıcak ve yaratıcı formlar öne çıkıyor.

Mağazanın yarı etrafı boyunca uzanan sütunları çevreleyen ve birbirine bağlayan pirinç vitrinlerle bezenmiş mimari, sofistike bir atmosfer sunuyor. İpek nişler ve mikro beton yer ise yere çağdaş bir stil katıyor. Butik konsepti, mahallî materyal ve personellik kullanımıyla Bodrum ile bağ kurarak yere romantik ve çağrışımlı bir atmosfer kazandırıyor. Valentino Yalıkavak Marina’da bayan ve erkek hazır giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonları yer alıyor.

“Valentino Escape 2021 Koleksiyonu” Valentino Yalıkavak Marina’da…
60’ların sonlarına ilişkin Maison arşivlerindeki baskılardan ilham alan; kaftan, şort, elbise, plaj koleksiyonu ve aksesuarlardan oluşan, dünyada yalnızca seçili lokasyonlarda satışa sunulan “Valentino Escape 2021 Koleksiyonu” açılışa özel exclusive olarak Valentino Yalıkavak Marina’da moda severlerle buluşuyor.

Valentino Yalıkavak Marina
Adres: Yalıkavak Mah. Çökertme Cad. No: 6/AN-1 Bodrum Muğla


BALMAIN BODRUM YALIKAVAK BUTİĞİ
Balmain Kreatif Yöneticisi Oliver Rousteing ve Studio AMV mimarlarından; Anna Philippou, Marie-Charlotte Prosperi-Fouchard ve Victoire Guerlay tarafından Balmain yeni mağaza konseptine tasarlanan butikte; bayan ve erkek hazır giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonları yer alıyor.

Balmain’in “Yeni Fransız Tarzı”’nı dünyanın her yerine taşımasının 75. yılı
Balmain olarak son vakitlerde pek çok kıymetli yıldönümü kutladıklarını belirten Olivier Rousteing; “75 yıldan biraz daha uzun bir mühlet evvel Pierre Balmain, moda konutumuzun birinci koleksiyonunu tanıttı. Ben Kreatif Yönetici olarak 10. yıl dönümümü kutluyorum. Yıllar içinde pek çok şey değişse de Mösyö Balmain’in birinci günden beri, “Yeni Fransız Tarzı” vizyonunu dünyanın her yerine taşımaya kendini adaması üzere pek çok marka kıymetimiz her vakit tıpkı kaldı. Birinci koleksiyonun akabinde; kurucumuzun yaptığı birinci şeylerden biri, bu orjinal, yeni ve feminen silueti tanıtmak için Avrupa, Amerika, Avustralya ve Asya’yı ziyaret etmek oldu. Büyük Balmain Ordusu’nun her dönem Paris’te sergilediği dizaynlara Türkiye’nin aşina olduğunu biliyorum. Yalıkavak’taki yeni butiğimizde en son koleksiyonlarımızı Bodrum’daki moda tutkunlarıyla ve her yıl bu hoş yeri ziyaret eden pek çok turistle buluşturacağımız için heyecanlıyız” dedi.

Paris’ten ilham alıyor
Her Balmain butiği, modaevinin eşsiz tarihinin bir kısmını yansıtıyor. 75 yaşındaki Paris flagship butiği, Pierre Balmain için klasik bir Paris dairesi ruhunu yansıtmak için yenilendi. Londra butiği; Mösyö Balmain’in Mayfair pied-à-terre’si olacak formda tasarlandı. Los Angeles butiği, Pierre Balmain’in İtalya’nın Elba adasındaki villasından ve kısa müddet evvel açılan Madison Avenue butiği ise New York galerilerinin ruhundan ilham alıyor.

İlham: Klasik parizyen “Hôtel Particulier”
Olivier Rousteing, “Yeni butik konseptini belirlemek için yaptığımız toplantılarda, klasik Paris konut mimarisini yine yorumlama konusunda fikir birliğine vardık. Parizyen mimarinin değerli öğelerinden Hôtel Particulier’in kodlarını on elemente ayırdık ve her birini Balmain’in imza sembollerinden biriyle ilişkilendirdik. Her mağaza ziyaretinin tecrübe, samimiyet ve keşif sunmasını istediğim için kütüphane, bahçe, yatak odası üzere farklı ömür alanlarını simgeleyen alanlarda koleksiyonlarımızı sergiliyoruz” dedi.

Klasik, çağdaş bir görünüme sahip
Balmain’in yeni butik konseptinin pek çok istikametten markanın koleksiyonlarının ardındaki prensipleri yansıttığını belirten Olivier Rousteing, “’Her defile, Balmain’in eşsiz mirası ve bilgi birikimine atıfta bulunurken, takımım ve benim için en değerli şey; günümüz kuşağının hayatına ve giyinme stiline hitap eden dizaynlar yaratmak. Tıpkı tarihsel-modern ikilik butiklerimizde de görülüyor. Parkeler, pervazlar, avizeler, perdeler ve aynalar klasik elementlere atıfta bulunsa da emelimiz müze yahut oyuncak bebek meskeni tasarlamak değil. Tarihi ögelerden yola çıkarak dizaynların çağdaş ve en uygun malzemelerden ustalıkla tasarlanmasına itina gösteriyoruz. Yeni butiklerimizin, Balmain Ordusu’nun her vakit kendini konutunda hissedeceği adresler olarak tasarlandı” dedi.

Balmain Yalıkavak Marina
Yalıkavak Mah. Çökertme Cad. No:6/9-2 Bodrum Muğla

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi