FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Sağlıklı bir alaka için doğal ömrü tercih edin

Büyük kentlerde yaşayan çiftler mutsuz. Ağır iş temposu, trafik, gerilim derken birbirlerine vakit ayıramıyorlar. Büyük kentin meselelerinden …

Kadinnews

Büyük kentlerde yaşayan çiftler mutsuz. Ağır iş temposu, trafik, gerilim derken birbirlerine vakit ayıramıyorlar. Büyük kentin meselelerinden yorulan ve köylerindeki o doğal yaşama geri dönmeye karar veren beşerler, yıllardır çocuklarının eğitimi, daha çok iş imkanı derken kent hayatında sıkışıp kalıyorlar. Bu durum birçok cinsel sorunu beraberinde getirerek çiftleri boşanmalara kadar götürüyor. Yeterli bir cinsel ömür için tekliflerde bulunan İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Talat Yurdakul, çiftlerin fırsat buldukça büyük kentten daha organik bir yaşama kaçmalarının yararlı olabileceğini söyledi.

Cinsellik uyku dahil 24 saat devam eden bir olgudur. Keyifli geçirilen vakitler, size karşı ilgili bir partner bu işin olmazsa olmazıdır. Günümüzde büyük kentlerdeki hayat biçimi cinsel hayatımızı da kısıtlıyor. Trafikte harcanan uzun saatler, yorgunluk, işimizle ilgili dertler ve tahminen de tıpkı şartlarda yaşayan partnerlerimiz de bu durumdan etkileniyor.

Günümüz büyük kentlerinde yaşayan çiftler gitgide birlikteliklerine daha az vakit ayırıyorlar. Taşınabilir bağlantı araçları ve internet sayesinde, bazen gereksinim bazen de çoğunluğa ahenk sağlama ismine cep telefonlarıyla ya da tabletlerle toplumsallaşmak artık hayatımızın değerli bir modülü haline geldi. Bu da çiftlerin birlikte daha çok başbaşa geçirdikleri vakti değerli ölçüde azalttı. Bu hayat biçimi bayan ve erkekte orta yaşlarda daha fazla olmak üzere cinsel istekte azalmaya yol açıyor.

Organik tatillere gidin

Nasıl ki bu hayat biçimi içerisinde fiziki sıhhatimize ihtimam gösteriyor sağlıklı besleniyor, idman yapıyorsak cinsel hayatımızın devamı için de gayret göstermeliyiz. Genel sıhhatimiz için ofis antrenmanlarının üretildiği günümüz hayat biçiminde, her vakit uyaranların olmasını beklemeksizin partnerimizle irtibata geçmeliyiz. Onunla fiziken tıpkı ortamda olmasak bile özel vakitler ve birlikte planlayabileceğimiz aktivitiler yaratmaya uğraş göstermeliyiz.

Âlâ bir cinsel hayat için değerli formüller

– Partneriniz ile vakit geçirin

– Biraz teknolojiden uzak durun, organik-doğal ömrün olduğu yerlere, köyünüz varsa köyünüze tatillere gidin.

– Alkol ve sigara, cinsel organlara giden kan akımını azaltır. Kaliteli bir cinsellik yaşamak için sigarayı kesinlikle bırakın. Bayansanız günde bir, erkekseniz günde iki kadehten fazla alkol almamaya itina gösterin.

– Cinsellikte yeterli performans müddet ile belirlenmez. Bu nedenle kendinize fizikî ve ruhsal yıpratıcı amaçlar koymayın.

– Yılların bedeninizde yarattığı değişimler ve ülkü imaj takıntısı özgüveninizi zedeleyip, sizi cinsellikten uzaklaştırabilir. Lakin zihinsel ve ruhsal çekimin en az fizikî çekim kadar değerli olduğunu unutmayın.

– Cinsel meseleniz olduğunda bunu partnerinizle paylaşmaktan kaçınmayın.

– Gerilim; cinsel isteksizlik üzere pek çok cinsel sıkıntıya yer hazırlıyor. Kendinizi gergin hissediyorsanız gerilim idaresi uzmanından yardım alın.

– Yüksek kolesterol, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kalp-damar hastalıkları, kanser, hormonal dengesizlikler ve depresyon üzere birtakım sıhhat meseleleri erkeklerde sertleşme sorununa, bayanlarda ise başta orgazm ve uyarılma meseleleri olmak üzere birçok cinsel hastalığa yol açabiliyor.

– Duygusal durum, partneriniz ile bağlantı, gerilim, uykusuzluk üzere birçok durum cinsel performansınızı tesirler. Tek seferlik başarısızlığı dikkate almayın. Probleminiz devam ederse bir uzmana başvurun.

– Cinsellikte yer ve uygun şart aramayın. Gelişen karşılıklı isteklere açık olun.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi