FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BRITNEY SPEARS, #FREEBRITNEY’E DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYOR

Britney Spears, Pazartesi günü sosyal medyada #FreeBritney hareketine, süperstarı 13 yıllık vasiliğinden kurtarma çabaları için teşekkür etti …

Britney Spears, Pazartesi günü sosyal medyada #FreeBritney hareketine, süperstarı 13 yıllık vasiliğinden kurtarma çabaları için teşekkür etti.

Arka fonda Kanye West’in “Fade” şarkısı çalarken, kameraya poz verdiği bir video ile açıklamasını yaptı. “#FreeBritney hareketi… Sözüm yok… Sizler ve beni vasiliğimden kurtarmak için gösterdiğiniz sürekli çabanız… hayatım şimdi bu yönde !!!!!”

Videoda, düz saçları ve beyaz bir üst ve şortla rahatlamış görünen şarkıcı, “Dün gece iki saat boyunca ağladım çünkü hayranlarım en iyisi ve bunu biliyorum” diye ekledi.

“Kalplerinizi hissediyorum ve siz de benimkileri hissediyorsunuz… Biliyorum doğru ???? !!!!!”

Pop ikonunun hayranlarına övgüsü, Jamie Spears’ın vasiliğinden uzaklaştırılmasından günler sonra geldi. #FreeBritney hareketi, Britney’nin iradesi dışında bir akıl sağlığı tesisinde tutulduğuna dair çevrimiçi spekülasyonların ardından 2019’un başlarında başladı (daha sonra bu Haziran ayında mahkeme ifadesinde doğruladı).

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi