FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Şeftali Diyeti İle 3 Günde 3 Kilo Verme

3 günde 3 kilo verdiren şeftali diyeti ; şeftalinin tüketildiği ve yanına ek besinlerin da eklendiği bir diyet programıdır . Şeftali lifli …

Kadinnews


3 günde 3 kilo verdiren şeftali diyeti; şeftalinin tüketildiği ve yanına ek besinlerin da eklendiği bir diyet programıdır. Şeftali lifli yapıda bir besin olduğu için uzun mühlet tok tutma özelliğine sahiptir. Bu sayede şahıslar şeftali diyeti yaparken şeftali odaklı beslendikleri için uzun müddet tok kaldıkları üzere daha az kalori almış da olurlar. Şeftalinin %89’u su olduğu için de diyet için epey uygun olan bir besindir.

Şeftali Kaç Kaloridir?
100 gram şeftalide 41 kalori vardır. Şahıslar diyet programlarına nazaran orta öğünlerde 1 bardak şeftali suyu içecekleri vakit kalori hesabı yaparak tüketmelilerdir. Ayrıyeten kahvaltıda ve olağan öğünlerde de şeftali tüketecekleri vakit bu matematik ile kalori hesabı yapıp, ona nazaran uygun ölçüde tüketmelilerdir.

Şeftali Diyetinin Diyet Listesi
3 günde 3 kilo verdiren şeftali diyetinin bir günlük diyet listesi şu formdadır:

  • Sabahları kahvaltıda; 1 tane orta uzunluk şeftali ve 1 kase yağsız yoğurt yenmelidir. Yanında da 1 fincan şekersiz kahve içilmelidir.
  • Öğlen yemeği olarak; 1 tane orta uzunluk şeftali ve 1 kase yağsız yoğurt yenmelidir. Buna ek olarak 1 porsiyon da ızgara tavuk göğsü tüketilmelidir.
  • Akşam yemeği olarak; 1 tane orta uzunluk şeftali ile 1 kase yoğurt tüketilmelidir. Ayrıyeten bunlara ek olarak 2 adet haşlanmış yumurta da yenmelidir.





BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi