FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BALMAIN PARİS’TE BİR MÜZİK ŞENLİĞİ PLANLIYOR

Fizikî etkinliklere süratle geri dönmeye başlayan moda kesiminde bir sonraki adım ise modanın rock yıldızı Olivier Rousteing’den geldi. Erkek ve …

BALMAIN PARİS’TE BİR MÜZİK ŞENLİĞİ PLANLIYOR

Fizikî etkinliklere süratle geri dönmeye başlayan moda kesiminde bir sonraki adım ise modanın rock yıldızı Olivier Rousteing’den geldi. Erkek ve bayan İlkbahar 2022 koleksiyonu için klâsik dışı bir gösteri ile ilerleme kararı alan Rousteing, Paris Moda Haftası bünyesinde 29 Eylül’de gösterim yapacak Balmain için iki günlük bir müzik şenliği planladı. Paris’teki Seine Musicale’de gerçekleşecek olan Balmain müzik şenliği bir moda gösteriminden çok yemek ve içki servisi ile tam manasıyla bir müzik şenliği olacak.

Balmain Şenlik konseptinin birinci edisyonunu ‘Fete de la Musique’ olarak 2019’da yaratan Rousteing, Paris’te tüm gece süren bir yaz şenliği teması başlatmıştı. Birinci gece halka büsbütün açık ve fiyatsız olan şenliğin ikinci gecesinde ise en az €15 ödeyen birinci 1,200 kişi şenlik alanına alınacak. İkinci gecede elde edilen tüm geliri HIV & AIDS ile çaba eden (RED) fonuna bağışlayacağını belirten Balmain, iki gece için de özel gösteriler ve konserler planlıyor.

“Yaratıcı bir anı ya da ilhamını, eşik eden müziği düşünmeden hayal etmem mümkün değil,” diye bir açıklama yapan Rousteing, “Arkadaşlığın hoşluğunun, müziğin gücünün ve Paris podyumunun heyecanını bir sefer daha tekrar bir ortaya getirmek ve deneyimlemek süper bir his” diye ekledi.

Balmain müzik şenliği ile 3,400 davetliye kadar yakın insan ağırlayacaklarını ekleyen Rousteing, bu büyük ve gösterişli aktiflik ile moda konutundaki 10. yılını da kutlayacağını belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi