FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Şeyma Subaşı’ndan nefes kesen paylaşım

Şeyma Subaşı’ndan nefes kesen paylaşım

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştıktan sonra soluğu Bodrum’da tatilde almıştı. Gündem olan açıklamalarına bir yenisini daha ekleyen Subaşı, vücudu hakkında bomba bir açıklama yaptı.

70 jbuE
Şeyma Subaşı vücudu hakkında bomba açıklamayı yaptı! Bikiniyi neden giyiyor? - Sayfa 1

Şeyma Subaşı yaptığı açıklamalarla sosyal medyada ve magazin dünyasında gündem olmayı başarabilen isimlerin başında geliyor. Mısırlı sevgilisi ile sonunda barışan ve son olarak kucakta verdiği pozlarla kimi kesimden tepki çeken ünlü fenomen, yaptığı her açıklamayla gündemde kalıyor.

15
Şeyma Subaşı vücudu hakkında bomba açıklamayı yaptı! Bikiniyi neden giyiyor? - Sayfa 2

Son olarak kendi vücudu hakkında da inanılmaz bir açıklama yapan Subaşı, neden bikini giydiğini de açıklamış oldu. Minik pembe bikinisiyle yürek hoplatan fenomen, beğeni yağmuruna tutuldu. Subaşı’nın paylaşımlarını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

25
Şeyma Subaşı vücudu hakkında bomba açıklamayı yaptı! Bikiniyi neden giyiyor? - Sayfa 3

“VÜCUDUM HER ZAMAN ÇOK İYİYDİ”

35
Şeyma Subaşı vücudu hakkında bomba açıklamayı yaptı! Bikiniyi neden giyiyor? - Sayfa 4


Şubaşı yaptığı paylaşımın altına İngilizce olarak şu notu düştü:”Sadece şu an değil, vücudum kendimi bildim bileli çok iyiydi.

Bu da vücudunuza ve kendinize nasıl davrandığınızla ilgili. Mutlu vücut, mutlu zihin.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi