FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

ÜNLÜLERİN STİL GÜNLÜKLERİ

YARA SHAHIDI Usta bir şekilde desenli stilleri bir arada kullanan Yara Shahidi, Stella Jean’in İlkbahar – Yaz 2021 koleksiyonundan bir kıyafet …

YARA SHAHIDI

Usta bir şekilde desenli stilleri bir arada kullanan Yara Shahidi, Stella Jean’in İlkbahar – Yaz 2021 koleksiyonundan bir kıyafet tercih etti.

GABRIELLE UNION

Eşi Dwyane Wade ile Corsica’da tatiline devam eden Gabrielle Union, Tory Burch desenli pijama takımını Brandon Blackwood çantası ile tamamladı.

KIM KARDASHIAN

Boşanma sürecinde olduğu eşi Kanye West’in ‘Donda’ albümünün dinleme etkinliğine katılan Kim Kardashian, sahnede Balenciaga’nın couture koleksiyonundan bir gelinlik giydi.

BELLA HADID

Ekoselerin hala trend olduğunu kanıtlayan Bella Hadid, Comme des Garçons’dan vintage takımını Alexander McQueen çizmeleri ile tamamladı.

BEYONCE

Stil fotoğrafları ile Instagram sayfamıza renk katan Beyoncé, 90’ların ‘Clueless’ filmi tarzını Vivienne Westwood’dan pötikareli takım elbisesi ile yansıttı.

MINDY KALING

Havuzda geçirdiği gününü Instagram’dan paylaşan Mindy Kaling, La Doublej’den desenli bir mayo giydi.

DEMI LOVATO

Instagram sayfamızı gökkuşağına çeviren Demi Lovato, Gucci’nin Resort 2021 koleksiyonundan bir elbise giydi.

KENDALL JENNER

Lime yeşilinin hala trend olduğunu gösteren Kendall Jenner, Bottega Veneta’nın İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonundan bir elbise tercih etti.

JENNIFER LOPEZ

Kendall Jenner gibi bu hafta lime yeşilinin enerjisini yansıtan Jennifer Lopez, David Koma’dan triko bir üst giydi.

CAMILA CABELLO

‘Cinderella’ filminin tanıtımlarına devam eden Camila Cabello, Azzi & Osta’dan bir kıyafet tercih etti.

KARLIE KLOSS

Desen ve renk oyunları ile gözümüzü kamaştıran Karlie Kloss, Christopher John Rogers’ın İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

DUA LIPA

İnek desenleri ve yeşil trendini bir araya getiren Dua Lipa, Mowalola’nın İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

THANDIWE NEWTON

Jimmy Kimmel’ın programına katılan Thandiwe Newton, haftanın lime yeşili trendini sürdürerek Brandon Maxwell’in İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonundan bir stil giydi.

LILY COLLINS

Cartier’in Los Angeles’taki etkinliğine katılan Lily Collins, Ronald van der Kemp’ten bir elbise giydi.

BLAKE LIVELY

Doğum gününü sevimli bir stil ile kutlayan Blake Lively, Teuta Matoshi’den desenli bir elbise giydi.

ARIANA GRANDE

‘The Voice’ şovunda juri olarak birinci ayını kutlayan Ariana Grande, Miss Sohee’den metalik bir stil tercih etti.

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

İkinci hamileliği için minimalist tarzından vazgeçmeyen Rosie Huntington-Whiteley, The Bazilika’dan sırt dekolteli bir elbise giydi.

ELSA HOSK

Retro stillerden vazgeçmeyen Elsa Hosk, Realisation Par’dan puantiyeli elbisesini Christopher Esber sandaletleri ve Bottega Veneta çantası ile tamamladı.

REESE WITHERSPOON

“Tatilin son günü” diyerek bir fotoğraf paylaşan Reese Witherspoon, markası Draper James’den çiçekli bir elbise giydi.

CHIARA FERRAGNI

Uzun bir süredir tatilde olan Chiara Ferragni, Marina del Cantone’de gittiği restoranda Versace’den bir stil tercih etti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi