FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde mail okuyarak para kazanma

Evde mail okuyarak para kazanma

Mail okuyarak para kazanmak için nasıl iş alınır

Günümüz de teknoloji bir hayli gelişme göstermektedir. Artık önceki dönemler gibi insanlar arasındaki iletişimsizlik bir nebze de olsa ortadan kalkarak devam etmektedir. İş yerlerinde artık telefon ile mesajlaşmak ve ya konuşarak haberleşmek yerine mail yolu ilet haberleşme imkanı sunulmaktadır. Mail yolu ilet haberleşme hem daha pratik hem de daha fazla yorulmadan yapıldığı için çok tercih edilmektedir.

Sizlere mail okuyarak paranın nasıl kazanılacağı hakkında bilgi verelim. Bunu bir örnek yardımı ile açıklayacak olur isek; diyelim ki hediyelik eşya satan bir dükkan var. Bu dükkan da hem reel olarak satış yapar iken sanal ortamdan da satış yapmak için internet sitesi açmış olsun. İnternet sitesinden de mail yolu ile sipariş aldığını varsayar isek hem reel olarak satış yapıp hem de internet ortamından siparişleri takip etmek bir hayli zor bir süreç olacaktır. Bu dükkan ise mail trafiğinin takibi için evinde interneti olan bir çalışan ile çalışmak isteyecektir. Sizin de eğer ki evinizde kullanmış olduğunuz internet ve bilgisayarınız var ise mail trafiğini yöneterek para kazanma olanağınız da var demektir. Sizler evinizde bilgisayar başında oturarak dükkanın kendi internet sitesine gelen maillere bakarak onların siparişlerinin yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Elinize bir kağıt kalem alarak hangi kişinin hangi ürünü almak istediğini ve bunun tedarik sürecinin nasıl olacağını not almanı gerekir. Not aldıktan sonra da dükkan sahibi ile iletişime geçerek bu gerekli olan tüm bilgilerin ona ulaşmasını sağlarsınız. Hem dükkan sahibi reel ortam da satış yaparak ürünlerini satmış olacak hem de sizin maillere bakmanız durumunda internet üzerinden de satışını yapacaktır. İş oldukça basit olarak gözükse de sizin için önemli olan kısım gerekli tüm bilgilerin alıcından eksiksiz bir şekilde alınarak onun istediği siparişi dükkan sahibine iletmek olacaktır. Dükkan sahibi de bu bilgileri kullanarak kısa süre içinde istenilen ürünün tedarik aşamasını tamamlayacak ve ürünün kargo vs. gibi işlerinin yönlendirilmesini yapacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi