FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Tunceli Evde Ek İş İlanları

Tunceli Evde Ek İş İlanları

Evde Ek İş Tunceli Tunceli Evde Ek İş İlanları

Evde ek iş yaparak para kazanmak pek çok insanın denediği fakat vazgeçtiği bir yöntem. Bu yazımızda sizin için Tunceli de ek iş imkânlarını derlemeye çalıştık. Sitemiz üzerinden evde ek işveren firmalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tunceli ili Türkiye’nin Doğu Anadolu bölgemizdeki nadire illerimizden birisidir. İklim olarak sert kış şartlarının yaşanmakta olduğu bir ilimizdir. Kışın aşağı yukarı 6 ay kar altında kalabilir. Bu sert iklim şartları ve nüfusun genelde kırsal kesimlerde olması yörece çok sayıda el işi atölyesi ve hediyelik eşya satışı yapan dükkânlar mevcut durumdadır. İşletme sahipleri siparişlere yetişemedikleri için el tezgâhlarıyla heybe üretimi işini gerçekleştirebilecek elemanlara ihtiyaç duyuyorlar.

Evde Heybe Yapımı İşi Nedir?

El emeği olan ve yere serebileceğimiz Cicim veya çanta olarak kullanabileceğiniz heybe; kıl, yün ve kendir lifinden dokunarak içine çeşitli şeyler konup bir yerden başka bir yere taşımanıza yardımcı olan iki gözlü bir ev eşyasıdır. Daha çok kırsal kesimlerde kullanılır. Günümüzde hediyelik eşya veya süs eşyası şeklinde satılmaktadır. Evde Heybe yapımı işi

el tezgahlarında heybe yapım eşyalarını kullanarak üretim işini kapsamaktadır. Bu işten parça başı ücret alınmaktadır. El becerisi ve sabır gerektiren bir iştir. Yapım işlemi yapılacak heybenin büyüklüğü ve özelliğine bağlı olarak uzun zamanınızı alabilir. El tezgahı ve kullanılacak malzemeler firma tarafından temin edilmektedir.

Sitemize yorum atarken hangi ilde olduğunuzu ve hangi işte çalışmak istediğinizi de belirtiniz. İş başvurularınız bulunduğunuz ildeki firmalara sitemiz tarafından iletilmektedir. Sitemiz yahut işveren firmalar tarafından atılan yorumlardaki mail adreslerine dönüş yapılmakta hızlı dönüş yapan kişilere öncelik verilmektedir. Bu sebeple sitemizi gün içerisinde takip etmeyi ve yeni iş ilanlarını değerlendirmeyi unutmayın.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi