FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Fıtığın Bitkisel Tedavisi, Doğal Tahlili

Fıtığın bitkisel tedavisi, fıtığın doğal tahlil prosedürleri seçilirken epeyce dikkatli davranılmalıdır. Çoklukla belde ya da uzunluğunda görülen …

Kadinnews

Fıtığın bitkisel tedavisi, fıtığın doğal tahlil prosedürleri seçilirken epeyce dikkatli davranılmalıdır. Çoklukla belde ya da uzunluğunda görülen fıtık ağır ağrılara ve hareketlerin kısıtlanmasına neden olabilir. Bu rahatsızlık için de doktora başvurulması gereklidir.

Pek çok kişi fıtığı yok eden hareketlerin neler olduğuna internetten bakıyor ve bu hareketleri yapmaya çalışıyor. Bilinçsizce yapılan hareketler çok daha büyük sorunlara yol açabiliyor. Lakin fıtık ağrılarını geçirmek için ziyanı olmayan birtakım formüller de denenebilir.

Fıtığın bitkisel tedavisi

Fıtık Ağrısı İçin Bitkisel Kürler

Çeşitli bitkilerden hazırlanan kürler fıtık ağrılarını geçirebilmek için tüketilebilir. Bu kürlerin bir ziyanı yoktur. Bundan ötürü da rahatlıkla tahlil usulü olarak kullanılabilir. İbrahim Saraçoğlu fıtık için kür olarak kozalak ile hazırlananı öneriyor. Bu kürü hazırlamak için 5 gram kozalağı bir bardak suyun içerisine atıp 10 dakika boyunca kaynatmak gerekiyor. Günde bir bardak kozalak kürünün içilmesi bilhassa bel fıtığını geçirecektir.

Bir diğer kür ise defne yaprağı ile hazırlanandır. 10 gram defne yaprağının su ile kaynatılması ile hazırlanan bu çay günde iki kere tüketilebilir. Bunun dışında rezene kürü de fıtık sorunu olan bireylere sıklıkla tavsiye edilir. Kaynamış suyun içerisine 5 gram kadar rezene tohumu atılır ve bu biçimde bir müddet demlenmesi beklenir. Bu çay da yeniden günde bir ya da iki kere içilebilir.

Fıtıktan Korunma Sistemleri

Fıtık sıkıntılı ile karşılaşmamak için alınabilecek birtakım tedbirler vardır. Bu tedbirlerden bir tanesi sistemli beslenmedir. Yapılan araştırmalarda beslenmenin nizamlı olması fıtığı önlediği sonucuna varılmıştır. Bilhassa kalsiyumu yüksek besinlerin tüketilmesi fıtığın önlenmesi için birebirdir. Bunun dışında nizamlı olarak yapılan boyun bel idmanları de yeniden fıtığı önleyen prosedürler ortasındadır. Ancak fıtığı olan bireyler bu idmanları tabiplerine istişareden yapmamalıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi