FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Ev Dekorasyon Trendleri 2021 Fikirleri

Yeni evlenecekler ve evlerinin dekorasyonunu değiştirecekler için 2019 yılının trend dekorasyon önerileri ilham için gerekli ayrıntıları …

Yeni evlenecekler ve evlerinin dekorasyonunu değiştirecekler için 2019 yılının trend dekorasyon önerileri ilham için gerekli ayrıntıları kendilerine sunacak.

Soft Renkler 2019 Yılının Dekorasyon Renklerini Oluşturdu
2019 yılı dekorasyonlarında göze ilk çarpan değişim 2019 dekorasyon renklerinde gerçekleşti.




Geçtiğimiz yılın favori dekorasyon rengi yeşil, yeni yılda yerini griye bırakacağa benziyor. Soft bir renk olan ve pek çok farklı renkle uyum içinde kombin edilebilen gri mobilyaları, halıları, duvar boyalarını ve aksesuarları 2019 yılında sıklıkla evlerimizde kullanacağız.

Grinin yanında bej ve adaçayı yeşili de tamamlayıcı renkler olarak 2019 yılında gri ile birlikte sıklıkla kullanılacak.

2019 Yılının Mobilyalarında Doğal ve İskandinav Çizgiler
Geçtiğimiz yıllarda popülaritesi artan sert çizgiye sahip mobilyalar, yeni yılla birlikte yumuşak geçişli mobilyalara yerini bırakmaya hazırlanıyor.




2019 mobilya modelleriiçin görülen değişimlerden bir tanesi de İskandinav çizgilerinin hakimiyeti ele alması olarak fark edilmektedir.

Mutfaklarda ahşap doğallığı tercih edilirken salon, oturma odaları ve yemek odalarında kompakt ve kullanışlı mobilyalar için üretilen modeller yeni trendi belirlemiş görünüyor.

2019 Ev Dekorasyonunda Bitkilere Daha Çok Yer Ayırın
2019 yılında doğallığa verilen önemdeki artış aksesuarlarda da kendini belli ediyor.




2019 ev dekorasyonu trendlerinde bitkilere verilen önem gözlerden kaçmamakta! Artık yeni yılla birlikte mutfaklarda, salonda, yemek odalarında, çocuk odalarında ve oturma odalarında daha fazla yeşilliği görebileceğiz.

Gri ve bej şık saksı modelleri eşliğinde seçilen tüm bitkiler ile 2019 yılında doğal ve sade ev dekorasyonlarına şahitlik edebileceğiz.








BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi