FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

STİLİNİZİ TAMAMLAYACAK 10 ÇANTA

Yeni bir çanta satın almak asla kötü bir fikir değildir. Her sezon yeni bir renk yelpazesi, silüetler ve baskılar sunar. Bu yüzden ayak uydurmak …

STİLİNİZİ TAMAMLAYACAK 10 ÇANTA

Yeni bir çanta satın almak asla kötü bir fikir değildir. Her sezon yeni bir renk yelpazesi, silüetler ve baskılar sunar. Bu yüzden ayak uydurmak biraz zor gibi görünse de, seçtiğimiz bu çantalarla hızlı moda dünyasına karşı ayakta durabilirsiniz.

Lüks markalar mini çantalardan, geometrik şekillere kadar sonsuz bir olasılıklar diyarı sunuyor. Çanta arayışınıza yardımcı olmak için favorilerimizle hızlı bir yol haritası derledik. Her seçim kullanışlı ve enerjik; şehirde veya güneşin altında hareket halinde yaşam için ideal aksesuarınız olabilir.

1

DIOR MICRO SADDLE

Dior -gerçekten- küçük bir çanta yaptı. Bir avuç büyüklüğünde olan Dior Micro Saddle, onların imza silüetlerinin bebek kız kardeşi. Sarkan “D” logosu ve asimetrik gövde ile tamamlanan Dior’un popüler mikro tasarımı, mükemmel bir şekilde küçültülmüş bir versiyon. Telefonunuz kesinlikle sığmayacak olsa da, belki bir airpods ya da ruj sığdırabilirsiniz…

2

FENDI FIRST

Fendi Kim Jones Koleksiyonu’ndan First çanta, son zamanların popüler kabarık görünümünün minimalist bir yorumu gibi görünüyor. Görünürde Fendi logosu yok sanılsa da tokası aslında zarif uyumlu çizgileriyle gizlenmiş dev bir ‘F’.

3

BOTTEGA VENETA POINT

Bottega’nın Point koleksiyonu ile örgü, saf lükse yükseltildi. İster kısa ister uzun giyilebilen dokuma parça, Saint Tropez’de yaz hayallerini canlandırıyor. Rafya ve kapitone deri tasarımları da herhangi bir senaryoda ideal enerjiyi sağlamak için farklı siluetlerde mevcut…

4

LOEWE GOYA

Loewe’nin Goya çanta ailesi, Sonbahar/Kış 2021’deki dinamik podyumun ardından raflara çıktı. Goya çanta, kullanım için özelleştirilebilen üç boyutta lüks bir sadelik sunuyor. İki kelimeyle anlatılabilir; şık ve klasik.

5

BURBERRY OLYMPIA

Burberry, Olympia çantasında maksimum pratiklik için ay eğrisi trendini değiştirdi. 13 farklı renk seçeneğinde sunulan tasarım, özelleştirilebilir kayış uzunluğu sağlıyor. Ayak işleri için gündüz çapraz vücut çantası, şehirde geceler için kolayca bir baget stiline dönüştürülebilir.

6

SAINT LAURENT 5 À 7 HOBO

Minimal bir yaz aksesuarını tercih eden herkes için Saint Laurent’in 5 À 7 Hobo’su tüm yıl boyunca giyilebilecek çok yönlü şıklığa sahiptir. Kolun altına kolayca sıkıştırılan ve çırpılan monogramlı parça asla modası geçmeyecek.

7

ALEXANDER MCQUEEN CURVE

Kova çanta modası, McQueen’in kol çantasında zarif eğrilikle buluşuyor. Basitçe “Eğri” olarak adlandırılan McQueen’in yenilikçi tasarımı, Central Park’ta piknik yapmak ve pazar keşfetmek için ideal bir çanta. Manyetik kanatlar rahat bir kapatma sağlarken, geniş renk yelpazesi bir parlaklık patlaması sağlıyor.

8

JACQUEMUS LE PINU

Jacquemus Le Pinu, hayallerimizin unisex şehir çantası. Tek renkli şeytan kırmızısı, şık siyah ve bloklu yeşil tonları iki malzemeli deri ve naylon olarak mevcut çanta zamansız bir parça olmaya aday… Ve elbette omuza iki farklı şekilde asılabilir.

9

BALMAIN 1945 TOTE

Her yere uyumlu bir çanta hayal edin. Balmain’in 1945 çantası, iki farklı kullanım şekliyle gün boyu kurtarıcınız olmak için yaratılmış.

10

GUCCI DIANA

Ustalıkla çalışılmış Gucci Diana çantanın kavisli bambu sapları, bu tasarımın yıldızı… Doğallığa çağrışım yapan modern bir siluetle, her yere uyum sağlayabileceğini gösteriyor.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi