FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde dantel işi yaparak nasıl para kazanılır?

Evde dantel işi yaparak nasıl para kazanılır?

Günümüzde, gelişen teknoloji ve olanaklar sayesinde para kazanmanın birçok farklı yolları ortaya çıktı. Artık evden çalışarak para kazanmak oldukça basit. Evde dantel işi yaparak para kazanmakta tüm bu yollardan bir tanesi. Özellikle para kazanmak isteyen ev hanımları için mükemmel bir iş. Evde dantel işi yapmak sadece ev hanımları için değil, öğrenciler ve freelancer olarak çalışan çoğu kişi için de bir iş fırsatı.

Evde dantel işi hangi firmalardan alınır?

Birçok ev hanımı için dantel yapmak basit olsa bile iş bulmak son derece zor. İnternette arama yaparak ne yazık ki hiçbir iş ilanına ulaşamıyorsunuz. Size yalan yanlış bilgiler vermek yerine bu işi nasıl yapabileceğinizden bahsedeceğiz.

Bu işi yapabilmeniz için iki yol var.

  1. Birincisi, bir firmadan iş alıp o işi yapmak.
  2. İkincisi ise, pazarlamayı da kendiniz yapıp; doğrudan müşteriye ulaşmak.

İnternet üzerinden dantel işi yapan firmalara ulaşmanız zor. Birçok firma, işlerini internet üzerinden değil doğrudan tanıdığı kişilere veriyor. Fakat kariyer . net gibi internet sitelerinin arama kısmına “fason iş” vb. kelimeler yazıp arattığınız zaman, evlere iş veren firmalara ulaşabilirsiniz.

Diyelim ki hiçbir şekilde size iş veren bir firma bulamadınız. Bu durumda moralinizi bozmaya gerek yok. Biraz girişimciliğiniz ve fırsatçılığınızı konuşturmanız lazım. İnternet üzerinden, ürünlerinizi satabileceğiniz birçok farklı site bulunmakta. Bu sitelere ilan vererek, ürettiğiniz dantelleri satışa koyabilirsiniz.

Dantel İşi Aylık Ne Kadar Kazandırır?

Evden yaptığınız tüm işlerde aynı kural geçerlidir: Ne kadar çalışırsan, o kadar kazanırsın. Bu yüzden evde dantel işi yaptığınızda da aynı kural geçerli olacaktır. Ürettiğiniz ürünlerin miktarı ve kalitesine göre kazancınız değişecektir. Pazarlama kısmını kendiniz yaparsanız ve alıcıya doğrudan ulaşırsanız kazanacağınız miktarlar çok yüksek olabilir. Fakat bu tarz bir işin planlamasını iyi yapmalı ve işi iyi yönetmelisiniz. Eğer pazarlamayı kendiniz yapmak yerine bir firmayla anlaştıysanız ve onların işini yapacaksanız, kazancınız çok yüksek olmayacaktır. Firmalar size aylık 2200 ila 2700 TL arasında para kazandıracaktır. Tabi bu miktarlar firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. Evde dantel işi yaparak para kazanmak için firmaların ilanlarına göz atın veya kendi müşterilerinizi, kendiniz bulun.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi