FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

TEMPERLEY LONDON İLKBAHAR-YAZ 2022 KOLEKSİYONU

Temperley İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu’nda, Agatha Christie’nin “Nil’deki Ölümü” feminen motiflerle iç içe geçerek yeni bir gündem oluşturuyor …

TEMPERLEY LONDON İLKBAHAR-YAZ 2022 KOLEKSİYONU

Temperley İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu’nda, Agatha Christie’nin “Nil’deki Ölümü” feminen motiflerle iç içe geçerek yeni bir gündem oluşturuyor. Fas mozaikleri ile sera palmiyelerini bir araya getiren detaylar, modern bir bohem cazibesi yaratmak için çarpışıyor.

Alice Temperley, atölyesini bir yıldan uzun bir süre önce Somerset’teki İngiliz kırsalına taşıdığından beri, görünüşe göre serin ve rahat bir havaya büründü. Londra’nın merkezindeki showroom’undaki rafları hevesle karıştırırken, ruh halinin koleksiyonuna da yansıdığı açık. Tasarımcı, “Agatha Christie’den ilham aldık, ancak 1970’lerin merceğinden” dedi.

İmza parçalar arasında kanaviçe motifli yere kadar uzanan elbiseler; canlandırıcı bebek mavisi ve limon rengi havadar, omuzları açık yaz elbiseleri; palmiyelerle süslenmiş krep takım elbise var. Ancak, gerçekten öne çıkan; tamamen modern hissettiren İtalyan dokuma ekose desenli, neredeyse androjen takım elbiseler… Temperley aynı fikirde: “İnsanlar markayı tamamen feminen olarak düşünmeye meyilli ama ben bu parçalarla feminenliği ifade etmenin yeni yollarını keşfetmekten zevk alıyorum” diyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Temperley London (@temperleylondon)’in paylaştığı bir gönderi

Marka, üretimini resmi olarak yılda iki koleksiyona indirdiğinden, detaylara ve işçiliğe gösterilen özen daha fazla odak noktası haline geldi. Temperley ekibi sadece yerel zanaatkârlarla daha yakın çalışmakla kalmıyor, aynı zamanda Instagram hesaplarında bu kişilerin eylem halinde olduğu haftalık videoları yayınlamayı planlıyor ve hikâyelerini kıyafetlerin ötesinde paylaşmalarına izin veriyor. Temperley plandan bahsederken gülüyor: Belli ki bu yeni yönden keyif alıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi