FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Diş Beyazlatma Yöntemleri

Kadinnews

Diş Beyazlatma Yöntemleri; Gülümsemek, her şeyin anahtarıdır. Birinden hoşlanırsınız; gülümsersiniz. Bir arkadaşınız espri yapar; gülersiniz. Kısaca iyi duyguları ifade etme yöntemidir. Peki daha etkili bir gülüş için ne yapmalısınız? Cevabını hemen bulduğunuzdan eminiz. Tabi ki beyaz dişler. Dişlerinizin beyazlaması için günde iki defa dişlerinizi fırçalamanızın yeterli olmayacağınızı bilmeniz gerekir.

Diş beyazlatma yöntemleri

Bembeyaz dişlere kavuşmanız zor değil. İlk olarak evinizde, elinizin altında kolayca bulabildiğiniz ürünlerle diş nasıl beyazlar; ona bakalım.

En bilinen beyazlatma yöntemi olarak karbonat desek, yalan olmaz. Karbonat, dişlerinizi beyazlatmanın yanında, aynı zamanda ağzınızda biriken bakterileri ve mikroorganizmaları da öldürür. Diş taşını temizleme özelliğine de sahiptir.

Gliserinin diş beyazlattığını duymamış olabilirsiniz. Ancak antibakteriyel özelliği olan gliserin, iyi bir diş beyazlatma yöntemidir. Bakteri içeren bir çözeltiye damlatılan bir damla gliserin ile tüm mikroorganizma faaliyetlerinin durduğu gözlenmiştir. Bu da gliserinin, antibakteriyel yönünü destekler niteliktedir.

Hemen hemen bütün lezzetlerde başı çeken ve yemeklerde kullandığımız sofra tuzu, belki karbonat kadar iyi bir beyazlatıcı değil ama ağızdaki bazı mikroorganizmaları öldürmesi sayesinde onu bu listeye gönül rahatlığıyla yazabiliyoruz. Sofra tuzu, antibakteriyel özelliğine rağmen ağızdaki tüm bakterileri yok edemez. Fazla kullanımında yani yüksek konsantrasyonlarda diş eti iltihabındaki ödemi azaltıcı etkisi vardır.

Diş Beyazlatma Yöntemleri - Kadinnews.Com

Diş Beyazlatma Yöntemleri – Kadinnews.Com

Haklısınız, yukarıda sıraladığımız malzemeler size çok kolay gelebilir ama ağartma için iki tane yöntem bulunuyor. Sağlıklı sonuçlar için diş hekimi müdahalesi şart. Çünkü her şeyin başladığı yer ağız. Ağız sağlığı da dişlerin sağlıklı olmasıyla başlıyor.

İlk metot ev ağartması denilen metot. Bu yöntemde diş hekimi, ağzınızın ölçüsünü alıyor ve ölçüye uygun kalıp çıkartıyor. Hasta, ilacı bu kalıba döküyor ve dişlerinin üzerine kalıbı geçiriyor. Uyurken takılması ise önerilen bir durum. Diş renginizin tonuna göre işlemin süresi uzuyor ya da kısalıyor.

İkinci metot ise ofis ağartması. Bu işlemi evinizde değil de diş hekiminizin muayenehanesinde gerçekleştiriyorsunuz. Hekiminiz ilacı dişinize uyguluyor ve ışık ile beraber dişlerinizi beyazlatıyor. Sonuç almanız için gereken süre ise, yine sizin diş renginize bağlı.

“Ben evde kendim hallederim, ne olacak!” diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sağlık şakaya gelmez. Bunu unutmayın.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi