FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Ferah bir ev için uygulanması gerekenler

Havaların güzelleştiği dönemlerde Ferah bir ev için uygulanması gerekenler daha huzurlu ve ferah bir ev ortamı oluşturabilmek amacıyla yalın …

Kadinnews

Havaların güzelleştiği dönemlerde Ferah bir ev için uygulanması gerekenler daha huzurlu ve ferah bir ev ortamı oluşturabilmek amacıyla yalın adımlar uygulanabilir. Aydınlatma, renk değişimi gibi oyunlarla sağlayabileceğiniz huzurlu ve ferah ev ortamı amacıyla hazırlayabileceğiniz dekorasyon önerilerini sizin amacıyla derledik.

Bahar ve yaz aylarında evler amacıyla hem ferahlık hem de huzur duygusunun etkili olması istenir. Bunu sağlamak amacıyla uygulayabileceğiniz son derece kolay yöntemler bulunuyor. Hayat alanınızı dekor eder iken bir ortamın havasını değiştirmek amacıyla aydınlatma, renk, mobilyanın konforu ve teknolojik aletlerin tüketimi gibi noktalara değinmeniz gerekir. Bu alanlarla uygulanacak doğru dekorasyon, salonlarda mutlu bir ortamın oluşturulmasını da sağlar. Peki salonlarınızı huzurlu bir ortama dönüştürmek amacıyla ilgi etmeniz gereken uygulamalar nelerdir?

Evleri ferah göstermenin en etkili yolu lüzumsuz ve çok eşyalardan kurtulmaktır.

 

Aksesuarlar da iç olmak üzere kullanacağınız her şeye gerektiği kadar yer verin.

 

Renklerin ve ışığın gücünden yararlanın. Daha açık renklere çokca yer verin fakat koyu renklerle de bu hali dengeleyin.

 

Kullanabileceğiniz renkler; mavi, yeşil, kırmızı, turuncu, mor, kırmızı ve sarı olabilir. 

Ev amacıylade yürüyüş alanlarınızın daralmasını engelleyin. Geçiş alanlarınızda eşya bulundurmamayı tercih edin.

1 – AYDINLATMA ABARTILMAMALI

Odanın var olan dekorasyonunu ön plana çıkartan aydınlatmalar, parlak olduğu zaman ortamda rahatsız, yorucu ve bunaltıcı bir alan oluşturulmasına neden olur. Bu sebeple, göz yormayan ve yumuşak ışık tonlarını tercih etmeniz gerekir. Bunun için led avizeler kullanılabilir. 

2 – SİZİ MUTLU EDEN RENKLER KULLANIN

Salon dekorasyonunda ışık kadar renkler de önemlidir. Renkler, alanın olduğundan daha aydınlık ve ferah olmasını sağlar. Mobilyalarda kendinize en yakın hissettiğiniz, huzur bulduğunuz tonları kullanmayı tercih edin.

3 – SADE VE KONFORLU MOBİLYALAR TERCİH EDİN

Mobilya seçiminde sizleri dinlendiren, kullandığınızda rahat hissettiren mobilya ve aksesuarlar tercih edin. Bunun dışında, tekli koltuğun yanına ekstra bir dergi ve kitaplarınızı doyacağınız dergilik çantası ya da kahve ve tabaklarınızı koyabileceğiniz minik sehpalar yerleştirip ekstra bir kullanım konforu sağlayabilirsiniz.

4 – KİTAPLIK TASARLAYIN

Salonları aynı zamanda kişisel bir alana dönüştürebilmek için kitaplık dekorasyonundan yararlanabilirsiniz. Kitaplıklarda aynı zamanda hobi ve aksesuar ürünlerinizi yerleştirebilirsiniz.

5 – TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİ İHTİYACINIZ KADAR KULLANIN

Günümüzde televizyon aynı zamanda bilgisayar olarak da kullanılabilmektedir. Tıpkı bilgisayarda olduğu gibi, televizyonu internete bağlayarak film ve dizi izleyebilir, dijital platformlarda gezinebilirsiniz. Bu sebeple özellikleri fazla ve kullanışlı olan teknolojik aletlerini kullanabilirsiniz.

Kablo ve şarjlarınızı, televizyon ünitesinin içerisinde saklayıp şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi