FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

EN ÇOK ARANAN ÜNLÜ GELİNLİKLERİ

Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğünü 2018’de olmuş olabilir ancak Markle’ın gelinliği hala çok popüler! Geçtiğimiz günlerde Google’ın …

Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğünü 2018’de olmuş olabilir ancak Markle’ın gelinliği hala çok popüler! Geçtiğimiz günlerde Google’ın yayınladığı rapora göre Markle’ın gelinliği geçtiğimiz sene internette en sık aranan ünlü gelinliği oldu.

Givenchy’nin eski Kreatif Direktörü Clare Waight Keller tarafından Sussex Düşesi için özel olarak tasarlanan bu gelinlik, Kraliyet Ailesi’nde beklenmedik bir modern couture tasarımı olarak görülmüştü. Hafif düşük omuzlu ve uzun kollu bu gelinlik, İngiliz Milletler Topluluğu ülkelerini temsil eden 53 çiçek işlemeli bir duvak ile tamamlanmıştı. Markle aynı zamanda düğününde Kraliçe II. Elizabeth’in pırlantalı tacını takmıştı.

Prens Harry ve Meghan Markle (Getty Images)

Google’ın listesine göre Meghan Markle’dan sonra gelen isim ise Kate Middleton. 2011’de Sarah Burton tarafından özel dikim bir Alexander McQueen gelinlik giyerek Prens William ile evlenen Cambridge Düşesi, listede ikinci sırada yer alıyor. Viktoryan stili ile dikkat çeken bu gelinlik, dantel işlemeler ve yüksek bir yaka ile tasarlanmıştı. Katte Middleton, uzun kuyruğa sahip olan bu gelinliği Kraliçe’nin Cartier Halo tacı ile tamamlamıştı.

Prens William ve Kate Middleton (Getty Images)

Listede Middleton’dan sonra üçüncü sırada yer alan isim ise Gwen Stefani. Geçtiğimiz Temmuz ayında Blake Shelton ile evlenen Gwen Stefani, Vera Wang’den iki özel dikim gelinlik giymişti. İlk gelinliğini ipek tercih eden Stefani, ikinci gelinliği için fırfır etekli bir mini elbise giymişti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Dalton Gomez ile evlenen Ariana Grande ise Google’ın listesinde dördüncü sırada yer alıyor. Stefani gibi Vera Wang’den özel dikim bir gelinlik tercih eden Grande, lilaya kaçan, inci, payet ve dantel işlemeli bir gelinlik giymişti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi