FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

evlenen yeni çiftler için en güzel dekorasyon önerileri

Yeni bir ev dekor etmek güzel bulunduğu kadar zAhmetli de bir iştir. Evlerinde zevklerini yansıtmak isteyen çiftler bu uğraş amacıylade istemeden …

Kadinnews

  • Yeni bir ev dekor etmek güzel bulunduğu kadar zAhmetli de bir iştir. Evlerinde zevklerini yansıtmak isteyen çiftler bu uğraş amacıylade istemeden detaylı sorunlara düşebiliyorlar. Yeni evlenen çiftlerin işini basitleştirecek şık dekorasyon önerilerine haberimizde yer verdik. İşte yeni evlenen çiftler amacıyla programı basit ve masrafı az dekorasyon önerileri:


    Yeni gelinler, evlerini dekor eder iken birtakım sorunlar yapabilirler. Bu sorunlar amacıylade en çok öne çıkan renk seçimi ve mobilyaların işlevselliği yönündedir. Sezonun son trendlerine bağlı kalarak hareket eden çiftler, bu dönemde bir eksper görüşüne ya da düşünce alışverişine de gereksinim duyarlar. Çizgi ayrıntıyı hem dekorasyon hem de moda yönünden mühimdir. Moda konusundaki etkileri şu şekilde dursun, dekorasyon manasında uzunluk ve kısalığı etkileri bulunmaktadır. Örneğin; uzun bir koridorunuz varsa dik çizgilerle kısa göstermeyi sağlayabilirsiniz.


    Işık, bir ev amacıyla en mühim dengedir.

     

    Doğru ışık tüketimi sayesinde, evlerinize derinlik kazandırabilirsiniz.

     

    Bu sebeple ışık seçimini iyi yapmanız gerekir.

     

YENİ EVLENEN ÇİFTLER İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ

Evinizde her zaman sadelikten yana olun. Bunun temel sebebi, kalabalık kavramının göz yorması ve rahatlıktan uzak olması. Bunun için belli başlı noktaları bilmek gerekir: Renklerin dili ve mobilyalar.

Her rengin belli bir dili vardır. Bu renkler, bulunduğu ortama dilleriyle etki eder. Bu nedenle daha rahatlatıcı renkler seçilmelidir. Böylelikle; evlerinizde oluşturmak istediğiniz konforu oluşturabilirsiniz.

Mobilya seçimi de önemlidir. Mobilyalarınızı önceden deneyimlemeniz; vücudunuza uygunluğuna, sertliğine vb. konulara yakından önem vermeniz ve ilgilenmeniz gerekir. Deneyimlemeden alınmış mobilyalar, sonrasında sorunlar doğurabilir.

Eğer eviniz küçükse, fonksiyonu yüksek koltuklar tercih edin. Fazla eşya yerine aynı anda hem yatak hem de koltuk olarak kullanılabilen veya bazası bulunan koltuklar kullanıp alandan kazanmış olun.

– Mutfak dekorasyonunda öne çıkan dolaplardır. Dolap tasarımında açık tonları tercih ederseniz, aydınlık bir alan oluşturmuş olursunuz.

– Bu renkler aynı zamanda sadelik de sağlar. Banyo dekorasyonunda ise kişisel bakım ürünleriniz için ayrı bir alan açın.

– Bu eşyalarınızın göz önünde bulunup alan kalabalığına sebep olmasına izin vermeyin. Böylelikle bu alanları dilediğinizce yerleştirip düzenleyebilme kolaylığına da erişmiş olursunuz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi