FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

HAILEY BIEBER, JIMMY CHOO 2021 SONBAHAR KAMPANYASININ YÜZÜ!

Jimmy Choo, 2021 Sonbahar kampanyasında rol alması için Hailey Bieber’ı seçti. Hailey Bieber, kampanya için bir dizi çarpıcı fotoğrafta süper …

HAILEY BIEBER, JIMMY CHOO 2021 SONBAHAR KAMPANYASININ YÜZÜ!

Jimmy Choo, 2021 Sonbahar kampanyasında rol alması için Hailey Bieber’ı seçti. Hailey Bieber, kampanya için bir dizi çarpıcı fotoğrafta süper model bacaklarını sergiledi.

Model, Los Angeles’ta Pierre-Ange Carlotti tarafından fotoğraflandı. Kreatif Direktör Sandra Choi, Bieber’in yüzü olduğu “Time to Dare” kampanyasında sonbahar çizgisi için cesur ve parlak detaylar kullandı.

Jimmy Choo Sonbahar 2021 Kadın koleksiyonu, doğası gereği göz alıcı, cesur şekiller ve renkler, gündüzden geceye birçok stil yönüyle dikkat çekiyor. Bieber bir fotoğrafta, kırmızı kadife diz boyu çizmeleri giydiği, göze çarpan bir görünüm ile dikkat çekiyor.

Bir başka çarpıcı çekimde Bieber, Jimmy Choo’nun 4 inçlik fuşya saten topuklularını modelliyor. Topuklu, bileği saran hassas bir kristal zincir detayıyla süslenmiş… Kampanyada öne çıkan diğer ayakkabı stilleri arasında sarı topuklu, taşlı sneaker ve beyaz renkte çorap bot yer alıyor.

Choi kampanya için “Hailey, bugün Jimmy Choo ruhunun vücut bulmuş halidir – göz alıcı, seksi, çekici, cüretkar ve kendinden emin” dedi. “Markamızın özü olan DNA’yı mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Enerjisini, tarzını ve her bir fotoğrafta kendini gösteren doğuştan gelen özgüvenini seviyorum.” dedi.

Bieber ayrıca yakın zamanda YSL ve Superga kampanyalarında da rol aldı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi