FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Sermaye Gerektirmeyen 4 İş Fikri

Sermaye Gerektirmeyen 4 İş Fikri

1- EVDEN MUHASEBE İŞİ YAPARAK PARA KAZANMA

Muhasebe konusunda tecrübeniz veya ufak tefekte olsa iş imkanı bulduysanız, bu işi evinizden anlaşacağınız kişiler doğrultusunda yaparak aylık sizi tatmin edecek paralar kazanabilmeniz mümkün. Muhasebe işi sizin isteğinize göre yapabileceğiniz bir iş örneği olmakla kalmayıp aynı zamanda ister tam zamanlı ister ek iş olarak da para kazanabileceğiniz bir sektöre dayanıyor.

İnternet devrinde yaşadığımız için artık her şey sanaldan yönetiliyor ve iletişim sağlanabiliyor. Dünyanın neresinde olursanız olun işinizi hakkıyla yapıyorsanız ve bazı temel prensipleri taşıyorsanız, çok rahat edebilirsiniz. Muhasebe işinde kendinizden çok işlerini üstlendiğiniz işletme sahiplerini düşünmek zorundasınız. İşletme sahipleri, avantajlı durumda olmayı ve tasarruf etmekten doğal olarak mutlu olacağı için, hizmetinizde bu gibi unsurlara yer açmanızda fayda var. Vergi konusunda çok titiz ve dikkatli çalışmanız, emin olabilirsiniz ki ilerleyen zamanlarda başınızın belaya girmesine engel olacaktır. İşinize başlamanız için gereken giderler diğer muhasebecilere nazaran daha az olacağı için onlardan bir tık daha önde olacaksınız ve bu sizin için büyük bir avantaj haline gelecek.

İşletme sahiplerinin bir muhasebeciden istediklerini iyi ölçüp tartın ve rakiplerinizi sıkı araştırın. Bu konulara karşı dikkatli olmanız sizi çoğu sorundan kurtaracaktır. Muhasebe için yeterli çevreniz olmayabilir ve kendinizi daha çok insana tanıtmak için sosyal medya araçlarını bile kullanabilirsiniz. Sosyal kimliğinizin iyi olması, insanları daha erken kararlar vermeye itebilir. Olabildiğince çok insana ulaşmak için çaba göstermelisiniz, çünkü sizin işinizin kesinlikle buna ihtiyacı var.

Her şeyden önce yasallığa çok önem verip tüm gerekli evraklarınızı, ruhsatlarınızı, gerekli belgelerinizi sonuna kadar soruşturup doğru bir şekilde sahip olmanız gerekiyor. Bu konuda sorumsuz davranmanız başınızı çok büyük belalara sokabileceği gibi aynı zamanda da para cezası veya hapis cezasına da mahkum olabilirsiniz. Kurnazlığa kaçıp yasal olmayan şeyleri hangi işte yaparsanız yapın zaten bu tarz sorunlarla karşılaşacağınız için son derece temkinli olmanızda fayda var.

İşinizi düzgünce yapıp, kendinizi güzel bir şekilde etrafınıza tanıtıp, aynı zamanda da sosyal medya aracılığıyla kendinize güzel bir sosyal kimlik yarattığınızı düşünerek hesaplarsak, aylık kazanacağınız para 500-2500 TL arasında değişkenlik gösterecektir. Daha fazla işletme sahipleriyle anlaşıp aynı hizmeti sunabilecekseniz, çok daha fazla maddi gelir elde etmeniz mümkün.

 

2- FOTOĞRAF ÇEKEREK PARA KAZANIN!

Uzun süredir fotoğraf çeken birisiyseniz veya yeni bir hobi edinip bu işe başlamak istiyorsanız bu durumdan yararlanarak para kazanabilirsiniz. Fotoğraf çekerek ve onları düzenleyerek güzel kareler elde etmenin başlı başına bir sanat olduğu aşikâr ve gerçekten bu işi çok büyük tutkularla yapan insanlar var. Sevdiğiniz işi yaparak paralar kazanmak sizi maddi manevi çok mutlu edecektir, böyle para kazanmayı kim istemez ki?

Çektiğiniz fotoğrafların yanında Photoshop gibi yazılımlarda kullanıyorsanız, hazırlayacağınız görsel şölenleri internet üzerinden satarak para kazanmanıza hiçbir engel kalmıyor. İnternet hayatımıza girmeden önce insanlara ulaşmak ve bir şeyler satmak çok daha zordu. İnternetin yaygınlaşmasıyla beraber artan iş fikirleri, pazarlama stratejileri, bu imkan sayesinde insanlara ulaşmanın kolaylığından faydalanarak kişilere maddi kazançlar elde etmesine yardımcı oluyor.

NASIL PARA KAZANIRIM?

1) Çekeceğiniz ve düzenleyeceğiniz tüm fotoğraflarınızın hakkı sizde olmalı ve telif sorunlarıyla karşı karşıya kalmamak için bu konuda dikkatli çalışmalısınız.

2) Fotoğraflarınızı satabileceğiniz siteleri belirlemek için size yardımcı olacağımız siteler şu şekilde;

  • www . tr . fotolia . com
  • www . istockphoto . com
  • www . dreamstime . com
  • www . shutterstock . com
  • www . 123rf . com
  • www . bigstockphoto . com

Bu siteleri kullanmadan önce komisyon ve diğer maddi yönlerini araştırıp size en uygun olanını tercih etmenizde fayda var.

3) Fotoğraflarınızı satacağınız siteyi bulup emin olduktan sonra siteye üyelik alarak ilk adımlarınızı atmaya başlayabilirsiniz. Bu siteler komisyon mantığıyla çalıştığı için genelde üyelikler için sizden para talebinde bulunmazlar.

4) Fotoğraflarınızı siteye yüklemek için siteler size bazı şartlar ve kurallar sunar. Bunlar bazı sınırlamalar ve dikkat etmeniz gereken hususları içinde barındırır. Bazı sitelerde kabul edilmeyen fotoğraflarınız bir başka sitede kabul edilebilir, her sitenin izlediği ve kabul ettiği fotoğraf stillerinde farklar olabilir. Fotoğraflarınızın seçilmesi için canlılık, parlaklık, netlik gibi unsurlara dikkat etmektedirler.

5) Fotoğraflarınız site tarafından beğenilirse satışa sunulur ve tam anlamıyla artık para kazanmaya başlarsınız.

6) Fotoğraflarınızın reklamını yapabildiğiniz her yerde yapın. Ne kadar çok insana ulaşırsanız, para kazanma şansınız o kadar artar.

 

3- METİN YAZARLIĞI YAPARAK PARA KAZANMAK

Kendinize ve yazacaklarınıza güveniyorsanız ve kaleminizin sağlam olduğuna inanıyorsanız, daha önceden ufak tefekte olsa deneyiminiz varsa hiç durmadan başlayın. Bildiğiniz üzere devir internet devri ve insanlar artık her şeylerini internetten hallediyor. Alışverişler, araştırmalar, videolar, müzikler her şey artık bu koskoca dünyanın içinde. İnternet sitesi sahipleri sitelerine makale yazmaları için ve genel yönetimi sağlamaları için editörler alıyor. Siteye makaleler yazarak yeni içerikler üretmiş oluyorsunuz ve bu şekilde site güncel kalıyor ve sizde yazdığınız makalelerden para kazanıyorsunuz. Özellikle internet sitelerinin sahipleri bu konuya çok özen gösteriyor ve oldukça ihtiyaç duyuyorlar. Bu konudaki talepler bitmek bilmiyor, teknolojiden, edebiyata, her telden makale isteğinde bulunabiliyorlar sizden. Makalelerin ücretlendirilmesi ise bir konu hakkında yazılacak 250 kelimeden oluşan makalenin fiyatını 2-3 TL arasında belirliyorlar. Çoğu konuya hakimseniz ve genel kültürünüze güveniyorsanız bu iş sizin için çocuk oyuncağı olabilir.

Günlük 20 tane makale yazmanız size, 40-60 TL para kazanmanızı sağlayacaktır. Yeni internet sitesi projelerine başlayan internet girişimcileri toplu makale alımı da yapabiliyor. Gerçekten bu konuda iyi olursanız zaten herkes size ulaşıyor o konuda bir şüpheniz olmasın. Yeni projeye başlayan kişiler direk sizden sektörle ilgili 100 makale satın alabilir ve buda size 200-300 TL arası bir kazanç sağlar. Makale yazarken en çok dikkat etmeniz gereken şey kesinlikle “özgün” içerik üretmek. Sağdan soldan çalmak, kopyalamak, ufak tefek değiştirmek, her şekilde yaptığınız hileyi açığa çıkaracaktır böyle şeylere başvurmayın. Tamamen kendi doğaçlamanızı ortaya koymak zorundasınız. İşinizi hakkıyla ve gerçekten dürüst bir şekilde yaparsanız zaten hak ettiğiniz yere geleceksinizdir. Bu işi sadece hafta sonları yaparak 60-70 TL gibi güzel paralar kazanabilmeniz mümkün.

Cumartesi Pazar ek iş yaparak Para Kazanmak çok kolay. İş bulma konusunda sıkıntı çekeceğinizi düşünmeyin ciddi anlamda her sektörde makale yazarlarına ihtiyaç var. Oyun, Teknoloji, Sağlık, Edebiyat ve daha aklınıza gelecek birçok alan. Kendinizi her konuda geliştirmek işinizi daha kolay hale getirecektir. Buradaki önemli noktalardan birisi kesinlikle istikrarlı ve kendinizden emin bir şekilde çalışmaktır.

 

4- YOUTUBE VİDEOLARI ÇEKEREK EK GELİR!

YouTube, son dönemlerde genç kesimin oldukça yakından ilgilendiği dünyanın en popüler “Video Paylaşım” sitesidir. Boş vakitlerinizde YouTube’a videolar çekerek ek gelir elde etmeniz mümkün. Bu süreç biraz uzun olabilir ama kendinize güveniyorsanız ve başarıyı yakalarsanız çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Popüler bir YouTube kanalı çok rahat para kazanabilir çünkü bu kanallara sürekli ürün tanıtımları, yazılımlar vb. programlar için reklam teklifinde bulunurlar. Bu kanalın sahibi de ürünleri incelerken videolar çeker ve hesabında paylaşır. Kanal sahibi sayesinde izleyenler, ürünü nerden satın alabileceğini, ürünün nasıl eline ulaştığını, ürünün ne işe yaradığını daha iyi ve daha net bir şekilde görebilecekler.

Youtube Üzerinden Para Kazanma

Emin olabilirsiniz ki ayda minimum 10 adet bu tarz reklam işleri eğer gerçekten güzel bir kanalınız varsa çok rahat bir şekilde gelecektir ve alacağınız teklifler doğrultusunda kazanacağınız paraları arttırabilmekte sizin elinizde olacaktır. Videolarınızın özgün olması zorunlu çünkü YouTube bu konuda çok hassas. Çalıntı videolar, izinsiz kullanılan sesler, müzikler bile videonuzun telif hakkı yiyip izlenmesini engelleyebiliyor. Gelecek olan reklam tekliflerinden kazanılan paranın dışında bir de Google’ın sunduğu “Adsense” ile para kazanmak mümkün. Daha farklı reklam firmaları, şirketleri de mevcut fakat en güvenilir ve ödemede en ufak sıkıntı çıkarmayan en iyi şirket tabii ki “Google Adsense” . YouTube’da sizi izleyenlerde gözükecek olan reklamlar, gösterim ve tıklama başına size para kazandıracaktır. Yani bir ay boyunca 1.000 veya 2.000 tıklanmaya diğer aldığınız ürün, program vb. tanıtımlarla beraber aylık çok ciddi rakamlar kazanabilirsiniz.

Google, tıklanma sayılarına göre her ay size paranızı sorunsuz bir şekilde ödeyecektir bundan hiç şüpheniz olmasın. Kanalınızı büyütmek için spam siteler veya bot takipçiler kullanmayın çünkü bunları rahatlıkla analiz edebiliyorlar ve kanalınız engellenebiliyor. YouTube’un ziyaretçisi çok fazla olduğu için videoların konusu ve çekeceğiniz iş kaliteli olursa çok hızlı büyümeler yakalayabilirsiniz.

Videolarınızın çok izlenmesi demek daha hızlı takipçinizin artması ve daha da çok para kazanmanız demek. Bunu başarmanız için planlı ve programlı çalışmalısınız. Her gün video atmak yerine haftada 1 kaliteli video atmak daha mantıklıdır. Özensiz iş yapmayıp başarı odaklı düşünürseniz, sizin yararınıza olacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi