FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Samsung cep telefonu fiyatları 2021

iPhone SE, hali hazırda satın alınabilecek en iyi orta segment akıllı telefonlardan birisi konumunda yer alıyor. Orta segment ifadesini …

Kadinnews

iPhone SE, hali hazırda satın alınabilecek en iyi orta segment akıllı telefonlardan birisi konumunda yer alıyor. Orta segment ifadesini kullanmamızın nedeni de fiyat konusunda oldukça uygun olmasından kaynaklanıyor.

2020 model iPhone SE, donanım konusunda Apple‘ın sunmuş olduğu en iyi donanımı barındırmasa da telefonu zorlu bir rakip haline getiren birtakım kritik bileşenler sunuyor.

samsung cep tel fiyatları,

samsung cep telefon modelleri,

samsung cep telefonu fiyatlari ,

cep telefonu fiyatları samsung ,

samsung marka cep telefonu fiyatları,

iPhone SE Android tabanlı birçok telefondan daha hızlı

iPhone SE, iPhone 11‘de bulunan A13 Bionic ile aynı ARM tabanlı bir sistem üzerinde çalışıyor. Bu durum iPhone SE‘nin, Pro modelleri de dahil olmak üzere tüm iPhone 11 serisi kadar hızlı olduğunu gösteriyor. Telefon, iPhone 12 serisinin A14 Bionic sisteminin bir alt sırasında, ikinci konumda yer alıyor. Bu durum iPhone SE’yi, Android tabanlı birçok telefondan daha hızlı yapıyor.

iPhone SE, 2020 yılında piyasaya sürülmüş olan Samsung Galaxy S20, OnePlus 8 ve Pixel 5‘ten daha iyi bir performans gösteriyor. Telefonda, Android satıcılarının müşterilerini kendine çekmesi için kullanabileceği bir uzlaşma bulunuyor. iPhone’un Android rakiplerini yenmeye devam edebilmesi için, Apple‘ın tasarım değişikliğine gitmesi gerekiyor.

Omdia isimli bir analiz firmasından paylaşılan akıllı telefon satış sıralamasına göre, iPhone SE geçen yıl 24,2 milyon adet satarak 2020 yılını en çok satan ikinci telefon olarak kapattı. Apple, pandemiye rağmen çok güzel bir yıl geçirdi ve iPhone 11 modeli de oldukça iyi düzeyde satmaya devam etti.

iPhone SE satışlarda da üstün

Satış rakamlarına göre Android telefon üreticileri geçtiğimiz yıl Apple karşısında, biraz hezimete uğramış gibi görünüyor. Samsung cephesinde 2020 yılı içerisinde en çok satan telefonu 23,2 milyon adet satarak, orta segmentte bulunan Galaxy A51 oldu. Counterpoint Research tarafından paylaşılan yakın tarihli akıllı telefon satış tahminlerine göre, Apple tarafında bu yılın ilk çeyreğinin satış anlamındaki savaşını hem gelir hem de hacim açısından kazandığını öne sürüyor.

2021 yılının birinci çeyreğinde en iyi 10 akıllı telefon satış grafiği

Yukarıda bulunan grafikte, iPhone SE‘nin dönem boyunca gelirin yüzde 1 oranını oluşturduğunu görüyoruz. Yine bu grafik, bu gelirin sektör için oldukça önemli olduğunu söylüyor. Küresel akıllı telefon gelirleri, 2021 yılının ilk çeyreğinde 100 milyar doları aştı. Kazançların çoğunu oluşturan, amiral gemileri tarafından yönlendirilen ilk çeyrek rekorunu kırdı.

Bu verilere göre, daha ucuz olan iPhone SE, Galaxy S21 5G‘nin gelirinin yarısını getirmiş oluyor. Samsung’un en yeni amiral gemisi telefonunun fiyatı da 799,99 dolar satış etiketiyle başlıyor. Apple’ın, bu başarıya ulaşabilmesi için ilk çeyrekte oldukça fazla iPhone SE satmış olduğu düşünülüyor.

Ek olarak bazı söylentiler göre Apple’ın gelecekte delgeç ekranlı bir iPhone SE modelini piyasaya sürmeyi planladığını belirtelim. Telefonun, yukarıda görebileceğiniz Apple Lab konseptine sahip olacağı düşünülüyor.

Sizce ileri tarihte yeni bir iPhone SE modeli piyasaya sürülecek mi?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi