FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

MSGM RESORT 2022 KOLEKSİYONU

Kreatif yönetici Massimo Giorgetti, cıvıl cıvıl baştan çıkarmanın enjekte edildiği havalı bir MSGM Resort 2022 Koleksiyonu sundu. Giorgetti …

MSGM RESORT 2022 KOLEKSİYONU

Kreatif yönetici Massimo Giorgetti, cıvıl cıvıl baştan çıkarmanın enjekte edildiği havalı bir MSGM Resort 2022 Koleksiyonu sundu. Giorgetti, güçlerini MSGM koleksiyonlarına dönüştürmek için genç jenerasyonlarla güçlü bir biçimde temas kurmayı seven cinsten bir yaratıcı direktör.

Tatil için dizayncı, sokaklarda insanlara bakarken gördüğü kendini söz etme ve kendini açığa vurma konusunda muhakkak bir hedonist arzuyu yorumladı. “Çok fazla cilt görüyorum, güya beşerler görülmek istiyor, bedenlerini ortaya çıkarmak istiyorlar” dedi. Sonuç olarak, Giorgetti çok fazla cildi ortaya çıkaran bir koleksiyon sundu, fakat bir biçimde seksi olmaktan çok cıvıl cıvıl ve havalı.

Bir sohbet sırasında Massimo Giorgetti, “Bu koleksiyonda kendimden çok şey var; sanat aşkım, müziğe duyduğum tutku, 90’lı yıllara ilişkin anılarım…” dedi. MSGM ruh hali panosunda Giorgetti’nin en son takıntılarının manzaraları vardı; Mazzy Star’ın 1993 tarihli hit modülü “Fade into You”nun soluk leylak plak kılıfı, Gabriel Orozco yırtık goblen kolajı, Jim Dine tarafından boyanmış kalpli geometrik elmas, İtalyan sanatçı Paolo Gonzato tarafından yapılan desenler…

“Nirvana’nın Come as You Are müziğinin yardımıyla hepsini bir ortaya getirdim”

90’lar havasını kanalize ederek – aslında dizayncı, Nirvana’nın “Olduğun üzere gel” müziğini koleksiyon için ülkü bir sinema müziği olarak gösterdi. Çok sayıda omuz açık ve askılı üstler, braletler ve çapraz ayrıntılara yansıttı.

Feminen ve asi ortasında bir istikrarda, daha romantik ve tatlı mikro çiçek motiflerini, bazen Paolo Gonzato’nun sanat yapıtlarından ilham alan grafikleriyle eşleştirerek, tül üzerine sıçrayan suluboya gibisi efektler ile birleştirdi.

Koleksiyon tıpkı vakitte eşofmanlarla retro bir spor tesiri yaratırken, büyük vücut silüetlerle kesilmiş pamuklu kapitone gömlek ceketler, görünümü havalı sokak giysisine bağladı. Cazip renk efektleriyle büyülenen soğuk yıkanmış gruplar ve sürdürülebilir su geçirmez gereçlerdeki maksi parkalar, tarzdan vazgeçemeyen fakat yeşil kalmak isteyenler için vazgeçilmez bir modül üzere geldi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi