FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Kapalı Şeker Hastalığı Belirtileri Nedir?

Zımnî şeker hastalığı göstergeleri bu hastalığın teşhis edilmesinde değerli bir yer tutmaktadır. Şeker hastalığının ön kademesi olarak görülen …

Kadinnews

Zımnî şeker hastalığı göstergeleri bu hastalığın teşhis edilmesinde değerli bir yer tutmaktadır. Şeker hastalığının ön kademesi olarak görülen bilinmeyen şeker erken teşhis edilir ve tedavi edilirse diyabet hastası olmaktan kurtulabilirsiniz.

Zımnî Şeker Hastalığı Belirtileri Nedir

Bilinmeyen Şeker Hastalığı Belirtileri Nedir?

Kapalı şeker hastalığı belirtileri ise;

  • Daima tatlı yeme isteği ve tatlı krizleri
  • Anlık çok kilo alıp verme
  • Şeker düşmesi
  • Anlık öfkenlenme ve sonlanma
  • Görmede bulanıklık yaşama
  • Daima halsiz ve yorgun hissetme
  • Depresyona kolay bir formda girme
  • Sabah kalkerken zorlama

Şeker Testi

Zımnî şeker hasatlığını teşhisi yapabilmek için şeker hastalığı testi uygulanabilir. Uygulanan test sonucunda açlık kan şekeri 100mg/dl ile 126 mg/dl ortasında ise kapalı şeker hastası olabilirsiniz. Fakat kimi durumlarda şeker 100mg/dl altında olsa da hastaya yapılan şeker yükleme testi esnasında ikinci saatte ölçülen şeker 140mg/dl ile 200mg/dl ortasında çıkıyorsa bilinmeyen şeker hastası olduğunuzun belirtileri ortasındadır. Zımnî şeker hastalığı tedavi edilmezse şeker hastalığına dönüşebilir. Bu yüzden zımnî şeker teşhisi yapıldığında çabucak tedaviye başlanarak ilerlenmesi önlenebilir.

Zımnî Şeker Nasıl Geçer?

Saklı şeker hastalığı tedavisi için tertipli spor yapmak bâtın şekerin tip 2 diyabete dönüşmesini engellemek ismine kıymetli bir adımdır. Nizamlı uyku, fazla kilolardan kurtulmak, beslenme alışkanlıklarını düzenlemekte kapalı şekeri tedavi etmenin usulleri ortasında.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi