FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Yulaf Ezmesi Diyeti Nasıl Yapılır?

Diyetler ortasında en süratli tesir gösteren program yulaf ezmesi ile yapılan uygulamaları kapsamaktadır. Buna yönelik en yeterli sonuçları veren …

Kadinnews

Diyetler ortasında en süratli tesir gösteren program yulaf ezmesi ile yapılan uygulamaları kapsamaktadır. Buna yönelik en yeterli sonuçları veren diyetler ortasında da bulunan yulaf ezmesi, günümüzde birçok bayan tarafından sıklıkla tercih edilen bir program dahilini oluşturuyor.

Bilhassa de yaz aylarında tatil, kıyı ve gibisi aktiviteler için zayıflama yollarını arayan bayanlar, tıpkı vakitte fit ve hoş bir bedene da sahip olmak istemektedirler. Buna yönelik bahsimiz dahilinde de sizlere sunacağımız bu diyet programı sayesinde epeyce hoş ve fit bir bedene kısa vakitte muvaffakiyetle ulaşabileceksiniz.

Yulaf Ezmesi Diyeti

Yulaf Ezmesi Neler İçeriyor?

Haznesinde barındırdığı posa içeren tahıllarla birlikte, birebir vakitte çinko, demir, manganez, B vitamini, E vitamini ve selenyum üzere bedelleri kapsamaktadır. Bu kıymetleri içerisinde barındıran mükemmel kaynağı ile hem lezzetli, hem de sıhhate yönelik hayli yarar sağlıyor. Öte yandan yulaf üzerine yapılan araştırmalar sonucunda kan şekerini dengelemek ve kolesterol düzeyini düşüren bir özelliğinin de olması belirtilmektedir.

Yulaf Ezmesi Diyeti Nasıl Yapılır?

Yulaf Ezmesi Diyet Programı

1’nci Gün/Sabah; Yarım su bardağı kadar yulaf ezmesi, yarım su bardağı kadar yağsız süt, yarım çay kaşığı tarçın, çay yahut kahve, bir yemek kaşığı kadar kuru üzüm.

1’nci Gün/Ara Öğün: 1 çay bardağı kadar doğal yollardan elde edilmiş yaban mersini.

1’nci Gün/Öğle: Yarım kase kadar light yoğurt, yarım su bardağı kadar yulaf ezmesi ve 1 adet muz.

1’nci Gün/Akşam: Bir kase dolusu yeşil salata, yarım su bardağı kadar yulaf ezmesi ve 100 gram tavuk göğsü.

2’nci Gün/Sabah: 1 yemek kaşığı kuru kızılcık, yarım su bardağı kadar yulaf ezmesi, yarım çay kaşığı tarçın, çay yahut isteğe nazaran kahve.

2’nci Gün/Öğle: Yarım fincan kadar light yoğurt, yarım su bardağı kadar yulaf ezmesi ve bir fincan kadar taze çilek.

2’nci Gün/Akşam: 4 dilim kadar ızgara balık, bir fincan brokoli, bir su bardağı kadar yabani pirinç pilavı.

3’ncü Gün/Sabah: Yarım su bardağı kadar yulaf ezmesi, yarım bardak light yoğurt, yarım çay kaşığı kadar vanilya, isteğe nazaran kahve yahut çay.

3’ncü Gün/Öğle: Yarım su bardağı kadar yulaf ezmesi, bir avuç ceviz içi ve bir çay kaşığı kadar tarçın.

3’ncü Gün/Akşam: 150 gram kadar haşlanmış tavuk eti, bir fincan kabak kızartması ve bir dilim tam buğdaylı ekmek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi