FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Gömlek Katlama İşi

Evde Gömlek Katlama İşi

Evde Gömlek Katlama İşi

Ev hanımları için çok uygun olan bir iş olan evde gömlek katlama işini yaparak para kazanmanız mümkün. Evde türlü sebeplerden ötürü çıkıp çalışamıyor olabilirsiniz ama bu sizin çalışmanıza engel olan bir durum değil eğer isterseniz evde yapılacak işler mevcut ve bu işlerden gayet para kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kaderinize boyun eğmeyip evde yapılan ek işleri kararlı bir şekilde aramak. Size uygun olan, yapabileceğiniz iş türlerini seçerek bu işleri almak için araştırma yapmanız gerekiyor. Evde gömlek katlama işini yapabileceğinize inanıyorsanız bu işi sizin için araştırdık.

Evde Gömlek Katlama – Paketleme İşi Veren Firmalar

Gömlek üreten firmaları internetten araştırabilir bu firmalarla iletişim kurarak bilgi alabilirsiniz ama genellikle gömlek firmaları kendileri üretim tesislerinde gömlek katlama işini kendileri yapıyor. Bazı firmalar nadirde olsa gömlek katlama işini evlere verebiliyor ve bu firmalara ulaşmak talep çok yüksek olduğu için zor oluyor. İşinizi kolaylaştırma açısından sayfamızın aşağısında bulunan yorum kısmından gömlek katlama ve paketleme işini yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Böylece evlere gömlek katlama işini vermek isteyen firmaların sizinle iletişim kurma şansınızı arttırabilirsiniz.

Evde Gömlek Katlama İşi Nasıl Yapılır?

Firmanın size verdiği gömlekleri ve gömlek katlama masasını ek olarak size verilen gerekli aparatları kullanarak gömlekleri düzgün bir şekilde katlayıp içerisine kartonu koyarak aparatlarla tutturup şeffaf poşetlerin içine yerleştireceksiniz. Gömlek katlama işini firma size uygulamalı olarak gösterecek veya nasıl uygulandığını gösteren katalogları size yollayacaktır. Youtube’da evde gömlek katlama işi yazarsanız bu işin nasıl yapıldığını gösteren videolarda mevcut.

Evde Gömlek Katlama İşinden Ne Kadar Kazanabilirim?

Bu işin ücretlendirilmesi genellikle katladığınız gömlek başına yapılır. Örneğin firma ile katladığınız gömlek başına 1 TL’den anlaştıysanız, günlük 50 tane gömlek katlama işini yaparsanız aylık 1.500 TL kazanabilirsiniz. Eğer parça başı 50 kuruşa anlaştıysanız aylık 750 TL kazancınız olur. Bu işten ne kadar para kazanacağınız daha çok firma ile parça başına karşılık hangi fiyattan anlaştığınız ve sizin göstereceğiniz performansa göre değişir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi