FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Hamilelikte Nefes Darlığı ve Tedavisi

Hamilelikte Nefes Darlığı ve Tedavisi

Hamilelikte soluk darlığı, hamile bayanların sıkça denk geldiği ve son derece rahatsız edici problemlerden biridir. Hamilelik geliştikçe ve bebek büyüdükçe bu problem daha da artar hamilelikte soluk darlığı sebebi budur.

Gebeliğin son evrelerine doğru, büyümekte olan bebeğin diyaframa baskı yapması neticesi akciğer gerçek performansı ile çalışamaz ve bu sayede meydana soluk alıp verme problemu çıkar. Gebelik evresi geliştikçe bebek baş aşağı doğru döner ve bu problem de ortadan kalkar.

Hamilelikte Nefes Darlığı ve Nefes Darlığı Tedavisi

Hamilelikte Nefes Darlığı ve Nefes Darlığı Tedavisi

Hamilelikte Nefes Darlığı ve Nefes Darlığı Tedavisi

Gebelik hormonu olan progesteron, beynin solunum merkezini de etkiler ve soluk alıp vermelerin daha derin olmasını sağlar. Böylece akciğer tam performans ile çalışmasa bile, soluk alıp vermelerde alınan hava miktarı hacim olarak artar.

Nefes alıp verme problemu yalnızca bebek ile alakalı olmayıp, kansızlık neticesi da meydana gelebilir. Bu tip hallerde dinlenmek, gece yatarken yastığı yükseltmek, oturuş şeklinin düzgün olmasını sağlamak ( artık omuzların arkada olmasına ilgi etmek ) hafif egzersizler yapmak, soluk alıp vermeyi daha basit bir duruma getirir ve gebelikte soluk darlığı problemine çözüm olur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi