FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde tığ paketleme işi ile ek gelir

Evde tığ paketleme işi ile ek gelir

Evde tığ paketleme işi pek çok ev hanımının terapi olarak değerlendirdiği konulardan biridir. Çoğu ev hanımı bu tarz işleri vakit geçirmek ya da hobi olsun düşüncesi ile yapmaktadır. Peki evde boş zamanlarınızı maddiyata dönüştürebileceğinizi biliyor musunuz? Evde tığ paketleme işi hem eğlenceli hem de size ek gelir sağlayacak işlerden biridir. Ev hanımları gün boyunca evde yorulup stresli bir süreci yaşayabilmektedirler. Boş kalan zamanlarınızda bu işi yapabilirsiniz ve aile bütçesine katkı sağlayabilirsiniz. Bu tarz işleri yapan pek çok ev hanımı bulunmaktadır. Hem keyif vericidir bu tarz işler hem de ek gelir sağladığı için bütçeyi rahatlatan durumlardan biridir. Bu tarz işler ile ilgili ev de çalışma olanağı sağlayan pek çok firma bulunmaktadır.

Evde tığ paketleme işi yapabilmenin püf noktaları nelerdir?

Öncelikle doğru bir firma ile bağlantı halinde olmanız önemlidir. Çalışacağınız firma size yapacağınız iş konusunda detaylı bilgilendirmeyi yapacaktır. Ev hanımları tığ konusunda yabancılık çekmeyeceklerdir. Çünkü ev hanımları evde örgü örme işleri konusunda (dantel, oya gibi) profesyonel olacak kadar iyi çalışmalara imza atabilmektedirler. Bu nedenledir ki evde tığ paketleme işi konusunda yabancılık çekmeden yapacakları işi çok kolay kavrayacaklardır. Tığların nasıl yerleştirileceği konusunda size yeterli bilgi uygulamalı olarak birebir verilecek ya da size resimli dosyalar ile anlatılacaktır. Gerisi tamamen sizin el becerinize kalan bir çalışma sitemi olacaktır. Tığ paketleme işini seri halde yapabilmek gerekliliği size anlatılacaktır. Bu durum çalıştığınız firmanın ne kadar ürünü piyasaya sürmesi ile doğru orantılı bir durumdur.

Ek iş olarak evde tığ paketleme işi ne kadar kazandırır?

Evde tığ paketleme işi ile ev bütçenizi rahatlatacak rakamlar kazanabilmeniz mümkündür. Bu tam anlamı ile sizin ne kadar süre çalıştığınız ile doğru orantılıdır. Siz ne kadar paketleme işi yaparsanız o değerde bütçenize maddi bir eklenti olacaktır. Ayrıca tığ paketleme işi son derece kolay ve ivedilikle yapabileceğiniz ek gelir kazandıracak işlerdendir. Ne kadar ek gelir elde edebileceğinizi tamamen siz belirleyebilirsiniz. Tığ paketleme işini hobi olarak gördüğünüzde daha çok miktarda paketleme yapabilirsiniz.

Evde telefon kılıfı süzleme işi yaparak ek gelir imkanı yazımızda da telefon kılıfı süsleyerek nasıl evinize ek gelir sağlarsınız onu anlattık. Okumanız dileğiyle ..

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 9 YORUM
  1. Serap Baygin dedi ki:

    İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Tığ paketleme işini günde 5-6 saatimi ayırarak rahatlıkla yapabilirim.Ekibim de var.Ihtiyacim olduğu için bu işi istiyorum.Lutfen dönüş yapın.

  2. ERKAN dedi ki:

    Merhaba. istanbul Umraniye de ikamet ediyorum.Evde tığ paketleme işini itina ile yapabilirim. Evde 3 kisiyiz. Ihtiyacim var. Diger paketleme islerinizide yapabilirim.Ilgilenirseniz sevinirim. Saygılarımla

  3. zekiye dedi ki:

    üniversite öğrencisiyim boş zamanlarımı degerlendirmek için tığ paketleme işini istiyorum dönüş yaparsanız memnun olurum.

  4. Elif dedi ki:

    Daha onceden calisiyordum bebegimden dolayi evdeyim bol vaktim var bu isede ihtiyacim var elim yatkindir lutfen cevap

  5. Nuray dedi ki:

    Ümraniye atakentte oturuyorum tığ paketleme işi istiyorum elim hızlıdır geri dönüş yaparsanız sevinirim

  6. esra dedi ki:

    Ümraniyede oturuyorum 5 kişilik grubuz paketleme işi yapmak istiyoruz

  7. yasemin dedi ki:

    istanbul sultangazi günde 10 saat calisa bilirim
    ydogru92@hotmail.com

  8. Azize gungor dedi ki:

    Evde tig paketleme yapmak istiyorum cok acil hemwn baalamam gerekiyor cevabini bekleyecegimtesekkur ederim

  9. Azize gungor dedi ki:

    Kalabalik aileyiz acil paketleme yapmak istiyoruz

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi