FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Hamilelerin Yapabileceği Farklı Spor Türleri

Hamilelerin Yapabileceği Farklı Spor Türleri

Gebelik

yaşantınız vakitınce fit, sağlıklı, mutlu ve zinde kalınması anne ve çocuk sağlığı amacıyla ehemmiyet taşır. Gebe kadınların hamilelik vakitı vakitınce spor yapabileceği değişik spor türleri bulunmaktadır.

Hamile bulunduğunuz amacıyla ağrılarınız, sancılarınız ve vücudunuzun değişik yerlerinde tespit edilen şişlikleri ortadan kaldırmak amacıyla egzersiz yapmalısınız. Hamile bulunduğunuz amacıyla spor gerçekleştirmekten uzaklaşmak yerine sizin yapabileceğiniz değişik egzersiz türleri bulunmaktadır.

Hamile bulunduğunuz devre amacıylade hareket etmeyen kaldığınız vakit kiloların yükselmesi, kan basıncının yükselmesi, şeker hastalığı, ağrı ve krampların yükselmesi söz konusudur. Egzersiz yaptığınız vakit daha sağlıklı, mutlu ve kendinizi enerji dolu hissedeceksiniz.

Gebe kadınları yapabileceği sporlar!

Hamilelerin Yapabileceği Farklı Spor Türleri

Hamilelerin Yapabileceği Farklı Spor Türleri

Arkadaşlarınız ile yüzebilirsiniz!

Ayak ve bacaklarınızda meydana gelen şişlikleri ve ağrıları en az civara indirebilmek amacıyla yüzmelisiniz. Suyun kaldırma kuvvetinden yararlanacağınız amacıyla daha hafif hissi, hareket etmenize yardımcı olur. Su bulantıları azaltacağı amacıyla bulantıların çok bulunduğu devreler de yüzebilirsiniz.

İyi hissetmek için yürüyüş yapın

Günlük ve ya iki günde bir kez şehrin karmaşıklığından uzak sessiz yerlere yürüyebilirsiniz. Kalabalık yerlerde rahat hareket edemeyeceğiniz amacıyla şahıs adedinin az bulunduğu yürüyüş yerlerini tercih edin. Enerji dolu ve fit olabilmeniz amacıyla tek gereksiniminiz rahat giysiler ve spor ayakkabılarıdır.

Eğlenceli bir günde dans edin

Kalp atışlarının hızlanması, kendinizi mutlu hissedebilmeniz için arkadaşlarınız ile grup halinde dans edebilirsiniz. Hızlı ve dengenizi çok fazla bozmadan grup halinde uygulayacağınız aerobik hareketler hormonların çalışmasına neden olur. Hamile olduğunuzu ve denge merkezinin bozulduğunu asla aklınızdan çıkarmayın.

Sırt ve bel ağrıları için Pilates!

Kalp atışlarının hızlanması, kendinizi mutlu hissedebilmeniz amacıyla arkadaşlarınız ile küme durumunda dans edebilirsiniz. Hızlı ve dengenizi çok çok bozmadan küme durumunda uygulayacağınız aerobik hareketler hormonların işlevini gerçekleştirmesine namacıyla olur. Hamile bulunduğunuzu ve denge merkezinin bozulduğunu katiyen aklınızdan çıkarmayın.

Hamilelik Yoğası!

Hamile bulunduğunuz amacıyla hareket etmeyen kalmak yerine iç enerjinize yanıt olmalısınız. Çoğunlukla kadınların amacıylade biriken enerji, gebe oldukları amacıyla aşırı hareket etmeme taraftarıdır. Sırt ve bel ağrılarınız amacıyla tempo kazandırmadan gerçekleştireceğiniz pilates, ağrılarınızı ortadan kaldırır. Kkatiyenrın uzaması ve güçlenmesi, ağrıların ortadan kalkması ve daha enerji dolu olabilmeniz amacıyla Pilates yapın.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi