FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Gmail Hesabı Satarak Para Kazanın

Gmail Hesabı Satarak Para Kazanın

Evde otururken internetten para kazanacağınız yöntemlerden biri de Google’ın e-posta servisi olan Gmail hesabı açarak para kazanabilirsiniz. Yalnız baştan söyleyelim tanesi çok para etmediğinden ayda yüzlerce hatta binlerce açmalısınız ki para kazanın yoksa 3-5 tane hesap açarak para kazanamazsınız. Bir diğer önemli husus açacağınız Gmail hesapları kesinlikle sizin adınıza olmamalı ki sonra başınız ağrımasın. Gmail hesabını herhangi bir isim takma ad vererek açabilirsiniz. İsterseniz neler yapmanız gerektiğini anlatmaya başlayalım.Gmail Hesabı Nasıl Açılır?

Aşağıda bulunan Google’a ait olan Gmail hesabı açma bağlantısına tıklayın.

https://accounts.google.com/SignUp

Açılan Türkçe kayıt formuna gerekli bilgileri yazarak 2 dakikada yeni bir hesap açabilirsiniz. Gmail hesabı açmak ücretsiz olduğunu belirtelim, herhangi bir masrafınız olmayan bir iştir. Açtığınız Gmail hesaplarının kullanıcı adlarını ve şifrelerini not almayı kesinlikle unutmayın. Çünkü bu süreçte yüzlerce, binlerce hesap açtığınız için şifreleri aklınızda tutmanız imkansız olacaktır. Şifre ve kullanıcı adlarını not alın ki emeğiniz boşuna gitmesin.

Uyarı: Hesapları gerçek bilgililerinizle açmayın. Telefon numaranızı kesinlikle girmeyin.

Gmail Hesaplarımı Açtım Artık Para Kazanmam İçin Ne Yapmalıyım?

Gmail hesaplarını açtıktan sonra artık para kazanmaya hazırsınız anlamına gelir. Yalnız gereken birkaç şart daha var. Öncelikle yeni açılan Gmail hesapları genelde para etmez. Açtığınız hesapların üstünden birkaç ay geçmesi gerektiğini bilin. Bir başka yapmanız gereken şey Google arama motoruna “Satılık Gmail Hesabı” aratın çıkan ilan forumlarına kayıt olun (ücretsizdir). Gmail hesaplarının satıldığı kategoriye sizde ilan açarak (ücretsizdir) artık müşterilerin çıkmasını bekleyebilirsiniz. Forumları incelediğinizde bu işin aktif olarak yapıldığını alışveriş olduğunu görürsünüz.

Gmail Hesabı Açarak Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Gmail hesaplarının tanesi ortalama 50 kuruş ile 1 TL arasında satılıyor. Gmail hesabı açmak için ortalama 2 dakikanın yeterli olduğunu göze alırsak sizin performansınıza göre ne kadar ayık tahmini kazanç elde edebileceğiniz hesabını sizlere bırakmak daha doğru olur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi