FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde ütü yaparak para kazanma

Evde ütü yaparak para kazanma

Evde Ütü İşi

Bayanların her gün ev işi yaptığı ve bu işlerden de en çok ütü ile ilgilendikleri aşikardır. Ütü uğraştırıcı ama güzel yapılırsa bir o kadar da zevkli bir iştir. Genel olarak her çamaşır kurutma işleminden sonra tekrarlanmaktadır. Bütün çamaşırlar dolaplara yerleştirilmeden önce ütü seansına katılarak daha düzgün ve özenli bir şekilde dolaba yerleştirilmektedir. Bu sayede kıyafet değişmek istediğinizde elinizi uzattığınız her ürün kolayca kullanılabilecektir. Mağazalarda yer alan ürünlerde aynı şekilde çok iyi bir şekilde ütülenmiş halde kişilerin beğenisine sunulmaktadır. Bunu bir mağazanın tek başına yapması tabii ki mümkün değildir. Mağazalar ya da büyük tekstil fabrikaları ütü işini evde yapmak isteyen bayanlara bir ek iş, ev ekonomisine maddi katkı olarak sunar ve evde ütü işi yapan bayanlara parça başına ücret öder.

Evde Yapılan Ütü İşi Zor Mudur?

Bayanlar çalışmıyor ve genellikle evde duruyorsa eşlerine yardımcı olmak, ev ekonomisine katkı sağlamak ve kendi harçlıklarını çıkarmak adına ek işlere yönelmektedirler. Bayanlara evde ütü işi verildiğinde bunun zor ya da uğraşılamaz olduğunu söyleyenler elbette olacaktır. Ütü ince bir detay isteyen iştir ama kişi ütü alanını ve kendi becerisini ayarlayarak fabrikadan ürün talep ederse elindeki ürünleri yetiştirememe ya da ütü nedeniyle yorulma gibi etkenleri en aza indirecektir. O zaman bu işin zor olduğunu söylemek yerine sabır istediğini belirtmek daha doğru olur.

Evde Ütü İşi Ödeme Tablosu

Evde ütü işi yapan veya yapmak isteyen bayanların en çok sordukları soru ücret olmaktadır. Her fabrika kendisiyle çalışacak kişiyi seçtiğinde ücreti kendisi kişi ile belirlemektedir. Aslında ütü işinde genel olarak ücret parça başına koyulmakta ve kişi ütü yaptığı ürün kadar para almaktadır. Zaman geçtikçe kişi hızlanacak ve parça sayısını arttırarak aldığı parayı giderek arttıracaktır. Bu sayede hem kendi cep harçlığını elde etmiş hem de eşinin üzerindeki ekonomik baskıyı biraz da olsun azaltmış olarak kendine olan güvenini ilk başlarda yapabileceğinden bile emin olmadığı bir iş ile tamamen garantileyecektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi