FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

MUTLAKA DENEMENİZ GEREKEN 5 SAÇ STİLİ

2021’in bitmesine bir kaç ay kaldı. Bu sene hem yeni trendlerle tanıştık, hem de eskinin geri dönmesini izledik. Önümüzde uzun bir kış ve bizi …

MUTLAKA DENEMENİZ GEREKEN 5 SAÇ STİLİ

2021’in bitmesine bir kaç ay kaldı. Bu sene hem yeni trendlerle tanıştık, hem de eskinin geri dönmesini izledik. Önümüzde uzun bir kış ve bizi bekleyen yeni bir yıl var. Yıl bitmek üzere olsa da, trend dünyasında daha hiçbir şey bitmiş değil. O halde hem yeniyi, hem de eskiyi buluşturan 2021’in en trend saç modellerine göz gezdirmeden bitirmeyelim bu yılı! İşte sizin için derlediğimiz 2021 yılının en trend saç stilleri.

FRENCH TWIST

Galiba 2021’in en trend saç stillerinden biri olduğunu çoğumuz biliyoruz. Bu saç modelini Instagram, Tiktok gibi platformlarda sıkça gördük ve görür görmez de uygulamaya koyulduk. Çünkü hem rahat, hem de kesinlikle şık bir model. Tek ihtiyacınız olan bir adet kıskaç toka; işte bu kadar basit. Eminiz bu model önümüzdeki yıllarda da sıkça kullanılan modeller arasında yerini alacak.

SIMSIKI TOPUZ

Bella Hadid’in imza saçı şimdi hiç olmadığı kadar moda! Sıkıca bağlanmış bir topuz, yüzü olduğundan daha diri ve canlı gösteriyor. Aynı zamanda günün en kurtarıcı saçlarından birisi. Eğer saçınızla anlaşamadığınız bir gün geçiriyorsanız, bu model sizin kurtarıcınız olacak. İhtiyacınız olan şeyler; saç köpüğü, saç spreyi ve bir adet toka, gerisi sizin doğal güzelliğiniz!


MİNİK ÖRGÜLER

2021’in en trend ve en tatlı saç stillerinden kesinlikle biri! Önlerden bağlanan ve örülen minik örgülü saçlar kesinlikle o gün görüntünüzü şık ve bir o kadar da tatlı gösterecek. İhtiyacınız olan dört adet lastik minik toka, işte hepsi bu kadar!

KATLI VE ORTADAN AYRILAN SAÇLAR

İşte 2021’in meşhur katlı ve ortadan ayrılan saç stili… Bu saç modelini her geçen gün daha çok görür olduk ve gelcek yıllarda da epey göreceğiz gibi duruyor. Kat kat kesilmiş, kabarık ve ortadan ayrılmış bu saç stili, kesinlikle yüzü ve tarzı olduğundan farklı gösteriyor. Saçların daha havalı ve dolgun görünmesini sağlayan bu saç modelini, kuaförünüzden mutlaka isteyin!

AT KUYRUĞU ÖRGÜLER

Çocukluk yıllarımızın vazgeçilmez o at kuyruğu örgülü saçlar, şimdi geri döndü! Okula giderken annelerimize ördürdüğümüz bu saç modeli şimdi bizden sorulur! En pratik ve şık modellerden biri olan bu stil 2021’in favorilerinden ve hiçbir zaman da popülaritesini kaybetmeyecek gibi görünüyor!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi