FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Elbise Askısı Paketleme ve Ayırma İşi

Evde Elbise Askısı Paketleme ve Ayırma İşi

Evde Elbise Askısı Paketleme ve Ayırma İşi

Hız kesmeden evde yapabileceğiniz ek işleri sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda evinizden çıkıp işyerine gitmenize gerek kalmadan istediğiniz saatte ailenizle birlikte veya tek başınıza rahat rahat yapabileceğiniz evde elbise askısı paketleme – ayırma işini ele aldık. Elbise askısı ayırma ve paketleme işini nasıl bulabileceğiniz ve bu işin nasıl yapıldığı hakkında bilgiler bulacaksınız bu yazımızda.

Evde Elbise Askısı Paketleme ve Ayırma İşi Veren Firmalar

Evde yapılacak ek işler hem kolay hem de iyi paralar kazandırdığı için yoğun bir ilgi görüyor bu sebeple evde ek iş bulmak biraz zor olabiliyor. Bu zor süreci iş bularak atlatmak için sizlere taktikler vereceğiz. Oturduğunuz çevrede tekstil ürünleri üreten bir firma varsa gidip evde elbise askısı paketlemek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Mağazalara elbise askısı ayırmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Ya da aşağıda bulunan yorum kısmından iletişim bilgilerinizi not bırakarak bu işi yaptırmak isteyen firma veya mağazaların size ulaşma şansını elde edebilirsiniz.

Elbise Askısı Ayırma ve Paketleme İşi İçin Ücret Vermem Gerekir mi?

Hayır ücret vermeniz gerekmez. Anlaştığınız firma veya mağaza size gerekli malzemeleri ve ürünleri ücretsiz olarak teslim edecektir.

Evde Elbise Askısı Ayırma ve Paketleme İşinden Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Bu işten aylık hatırı sayılır bir gelir elde edebilirsiniz. Aldığınız iş eğer fazlaysa ve siz yoğun olarak çalışma fırsatı bulabilirseniz aylık ortalama 1.000 TL kazanmanız çokta zor olmayacaktır.

Elbise Askısı Paketleme İşi Tecrübe Gerektirir mi?

Hayır tecrübe gerektiren bir iş değildir. Eğer bir üretim firması ile anlaştıysanız size verilen farklı askı türlerini çeşitlerine göre belirli sayılarda paketlere koyarak paketleme işini yapacaksınız. Eğer bir mağaza ile anlaştıysanız size verilen kutularda birbirine karışmış askı türlerini çeşitlerine göre ayırarak düzenleyeceksiniz. Gördüğünüz gibi zor olmayan kolay bir iştir. Firma ve mağazalar askıları paketlemek ve birbirinden ayırıp düzenlemek için vakit bulamadıkları için uğraşmak istemezler genelde ve evde çalışmak isteyen kişilere verirler bu işi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Arife dedi ki:

    Konya meramda oturuyorum askı paketleme işi içn basvurdum

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi