FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

NAOMI CAMPBELL KIZI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Naomi Campbell, doğumundan sonra ilk defa kızı hakkında konuştu. Kızının fotoğrafını dört ay önce Instagram’da paylaşan Campbell, BBC Hardtalk …

Naomi Campbell, doğumundan sonra ilk defa kızı hakkında konuştu. Kızının fotoğrafını dört ay önce Instagram’da paylaşan Campbell, BBC Hardtalk programında kızının “hayal çocuğu” olduğunu söyledi. “O harika. Şimdiden tam bir birey, çok akıllı, farkında ve günde 12 saat uyuyor. O harika bir kız,” diyen Campbell, geçtiğimiz Mayıs ayında sürpriz bir paylaşım ile bir kız dünyaya getirdiğini duyurmuştu.

“Muhteşem bir şey annesi olmam için beni seçti. Bu nazik ruhun hayatımda olduğu için onur duyuyorum ve ömür boyu meleğim ile asla kopmayacak bağımızı kelimelere dökemiyorum. Daha büyük bir sevgi yok,” diyen Campbell, kızının ayaklarını elinde tuttuğu bir kare paylaşmıştı.

Kızının ismi ve doğum detayları hakkında oldukça sessiz olan Campbell, kısa bir süre önce The Cut’a verdiği röportajda kariyeri sebebiyle yaptığı fedakarlıkları anlatmıştı. “En büyük fedakarlığımın beni gerçekten anlayacak bir ruh eşi olduğunu söyleyebilirim,” diyen Campbell, kariyeri sebebiyle bazı ilişkilerinden vazgeçtiğini söylemişti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi