FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Poşet Katlama İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Poşet Katlama İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Poşet Katlama İşi Yaparak Para Kazanmak

Çoğu kişi iş bulamıyor ya da zorunlu sebeplerden ötürü evden çıkamıyor. Örneğin küçük çocuk sahibi olan ev hanımları çocuklara bakmak için mecburen evden çıkıp bir iş yerinde çalışamıyorlar. Dolayısıyla özellikle ev hanımları evde icra edecekleri ek işler arıyorlar. Site yönetimi olarak bizler maddi açıdan zor durumda olan vatandaşlarımız için evde çalışabilecekleri ek işleri araştırıyor ve bu işlerin sizlerin de farkına varması için sitemizde paylaşmaya devam ediyoruz.

Evde çalışarak para kazanabileceğiniz bir iş olan poşet katlama işini yaparak para kazanma şansınız var. Eğer büyük şehirlerde yaşıyorsanız veya küçük bir şehirde olsa poşet üretimi yapan bir firma ilinizde bulunuyorsa, firma ile irtibata geçerek poşet katlama işini size vermelerini isteyebilirsiniz. İşi bulduktan sonra artık yapması çok kolay olan poşetleri katlayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Poşet Katlama İşi Nasıl Yapılır?

Hepinizin bildiği alışveriş poşetlerini çeşitlerine göre bir düzen içerisinde katlayarak paketleyeceksiniz hepsi bu kadar. Daha detaylı anlatmak gerekirse, firmanın size çuvallar içerisinde veya koliler içerisindeki karışık şekilde gelen poşetleri ebatlarına göre küçük, orta ve büyük boy olmak üzere ayıracak ve düzgün bir şekilde katlayıp ardından son olarak yine size verilen paketlerin içerisine yerleştireceksiniz. Başta poşetleri birbirinden ayırma işinde biraz zorlanabilirsiniz çünkü poşetler birbirine yapışıyor ancak kısa süre içerisinde parmaklarınız alışınca hızlı bir şekilde poşetleri ayırarak katlayabileceksiniz.

Poşet Katlama İşinden Ne Kadar Kazanabilirim?

Poşetleri katlama işi için ücretlendirme genellikle kilo başına yapılmakta. Örneğin bir kilo poşet katlama başına 1 TL verilebilir veya bu fiyat farklı olabilir. Anlaştığınız firma size kilo başı ne kadar fiyat teklif ettiyse ona göre ücret alacaksınız. Yine verdiğimiz örnekten yola çıkarsak eğer; 1 kilo poşet katlama için 1 TL alacaksanız günde birkaç saat ayırarak 20 kilo poşet katlayıp paketlediğinizi varsayarsak ayda en az 600 TL kazanacağınız anlamına gelir. Eğer kilo başı 2 TL anlaştıysanız alacağınız ücret 1.200 TL olacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Elif dedi ki:

    Bu işi yapmak istiyorum ihtiyacım var geri dönüş yapın lutfen

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi