FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Mutfak fayans modelleri tezgah dekorasyon önerileri

Mutfaklarınızı dekor eder iken fayansları da değiştirerek Mutfak fayans modelleri tezgah dekorasyon önerileri dilediğiniz dekorasyonu …

Kadinnews

  • Mutfaklarınızı dekor eder iken fayansları da değiştirerek Mutfak  fayans modelleri tezgah dekorasyon önerileri dilediğiniz dekorasyonu oluşturmayı başarabilirsiniz. 3 değişik model çeşidi olan mutfak tezgah arası fayansları kullanırken ilgi etmeniz gereken birtakım detaylar da bulunur. Mutfak tezgah arası fayans modelleri ve dekorasyon önerileri ile ilgili bilmeniz gerekli olanlari haberimizde derledik.

    Günümüzde çağdaş mutfakları dekor eder iken yalnızca mobilya vb. ürünlere değil tezgah ve tezgah fayanslarının da ehemmiyet verilir. Fayanslar mutfakların görsel olarak değişim ve yenilik kazanmasında basitlik sağlar. Tezgah ve dolaplar arasında yerleştirilen fayanslar amacıyla 3 değişik model bulunmaktadır. Dekore etmeden evvel bilinmesi gerekli olanlar ise şu şekildedir:

    Dekorasyon yapar iken bilinmesi gereken en mühim birbirşey değişim yapılacak olan kısımların ölçülerini iyi bilmeniz gerekir. Bu ölçülere uymazsanız istenilen manzarası oluşturmakta zorlanabilirsiniz.

     

    Küçük mutfakları dekor eder iken daha geniş göstermek amacıyla açık renkleri kullanın. Koyu renkler kısmı daraltır. Geniş mutfaklarda ise istenilen renk kullanılabilir.

     

TEZGAH ARASI FAYANS ARASI MODELLERİ

Mutfak tezgah fayansları duvar ve dolap renklerine göre belirlenir. Bazı fayanslar kullanılan renkler duvarlarda 3 boyutluluk kazandırabilmektedir. Bazı tasarımlar ise eski bir hava katmaktadır.

1 – BOYUTLU FAYANSLAR

– 3 boyutlu desenlerde birbirinden farklı tasarımlar kullanılır. Bu tasarımlar arasında en sık balık, çiçek ve meyve desenleri tercih edilmektedir.

– Bu tasarımlar 3 boyutlu bir görünüm kazandırmaktadır. 3 boyutlu fayanslar küçük mutfakları daha dar gösterebilmektedir. Bu nedenle geniş mutfaklara tercih edilmesi daha doğru olur. 

2 – RETRO VE VİNTAGE FAYANSLAR

– Son dönemde oldukça popüler olan fayans modelidir. Bu fayanslarda çoğunlukla beyaz, kahve vb. tonlar tercih edilir.

– Bu fayanslar ile sade ve şık bir mutfak görünümü oluşturabilirsiniz.

3 – TEK RENK FAYANSLAR

– Tek renk fayanslarda derz ile uyumlu olan bir renk tercih edilmesi doğru olandır.

– Daha canlı bir görünüm için kırmızı, siyah renkleri kullanılabilir.

– Açık renkler de kullanabilirsiniz bu sayede sadelik ve genişlik oluşturabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi