FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

DUNDAS X REVOLVE DEFİLESİ

Londra merkezli tasarımcı Peter Dundas ve Revolve, dinamik bir New York Moda Haftası için güçlerini birleştirdi. Dundas x Revolve, Casa Cipriani …

DUNDAS X REVOLVE DEFİLESİ

Londra merkezli tasarımcı Peter Dundas ve Revolve, dinamik bir New York Moda Haftası için güçlerini birleştirdi. Dundas x Revolve, Casa Cipriani’de 46 podyum görünümünden oluşan şimdi gör ve hemen satın al serisiyle lanse edildi. Aynı zamanda tasarımcının NYFW’deki ilk gösterisine damgasını vurdu.

Kadroda, 2000’lerin başındaki elektronik ritimlere benzeyen Doğu Nehri’ne bakan bir dış mekan ayna yapısı üzerinde yürüyen modeller Imaan Hammam, Soo Joo Park, Stella Maxwell ve Cynthia Arrebola yer aldı. Saçlarını savuran doğal rüzgar, etkinliğe ekstra göz alıcı bir hava kattı.

Resmi kampanyada Inez & Vinoodh tarafından koleksiyonun en cesur parçalarından bazılarında fotoğraflanan Emily Ratajkowski yer alıyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

D U N D A S (@dundasworld)’in paylaştığı bir gönderi

Hazır giyim kapsül koleksiyonu, rock müziğinden ve Amerikan estetiğinden ilham aldı. Dundas, bazı görünümleri bir tür “Buffalo punk” olarak tanımladı. Cesur renkler, desenler ve dokular; kristallerle işlenmiş parçalar, batılı bir bandana motifi ve 80’lerden ilham alan silüetler ile kombine edildi.

Geniş, sıcak pembe eşofman takımı ve ışıltılı siyah mini elbisenin yanı sıra, geniş omuz dolgulu üstler ve baskılı elbiseler koleksiyona maksimalist enerji veriyor. Rock yıldızı havası, siyah-beyaz kabarık bir suni kürk manto ve mor desenli bir body ile birlikte blazerler, şortlar ve ceketler gibi deri parçalar aracılığıyla kanalize ediliyor.

Transparan panellere sahip dar mini elbiseler ve hatta tam dantel bir catsuit ile dengelenmiş kesik maksi elbiseler ile daha da seksi bir yanı çağrıştırıyor. Tek kollu, yan dikiş yırtmaçlı ve zincir detaylarına sahip, ince kesimli siyah elbise öne çıkanlardan biri.

Koleksiyonda ayrıca altın ve gümüş renk tonlarında cesur kolyeler, küpeler ve bilezikler bulunuyor. Ayakkabılar için topuk seçenekleri ve tümü büyük zincirlerle süslenmiş diz üstü deri çizme dahil batı esintili botlar var.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi