FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

2019 Oscar’daki en düzgün aksesuarlar

Oscar kırmızı halısı kelam konusu olduğunda, mücevherler, ayakkabılar, el çantaları nitekim çok değerli bir rol üstleniyor. İşte 2019 Oscar …

2019 Oscar’daki en düzgün aksesuarlar

Oscar kırmızı halısı kelam konusu olduğunda, mücevherler, ayakkabılar, el çantaları nitekim çok değerli bir rol üstleniyor. İşte 2019 Oscar kırmızı halıda en çok dikkat çeken aksesuarlar.

Lady Gaga

elbisesi ile uyumlu platin bir kolye ucu, bir Tiffany & Co. kolye ve çarpıcı siyah eldivenleriyle kırmızı halıdaydı.

Brie Larson

Brie Larson’un göz kamaştırıcı Celine elbisesi kırmızı halıda hayli dikkat çekti. Lakin kırmızı halının asıl kahramanı metal topuklular oldu.

Elsie Fisher

El çantası en âlâ aksesuarlardan biridir. Elsie Fisher’ın çizgili, fiyonklu, siyah çantası çok rahat, ayrıyeten pek şık ve lüks bir görünüme sahip.

Charlize Theron

Bir elmas kolye her vakit âlâ bir fikirdir, lakin onu Bvlgari tarafından tasarlanan mükemmel bir yılan motifi ile birleştirme işini Charlize Theron’a bırakın.

Ashley Graham

Ashley Graham her vakit aksesuar ve elbise ortasındaki harika dengeyi koruyor. Martin Katz pırlanta kolyesi de tam olarak bu türlü.

Awkwafina

Durum ne olursa olsun, spor yaparken bile, Awkwafina her vakit ışıltılı görünümden yana. Çantası, kıyafetiyle şahane bir ahenk içinde.

Hannah Beachler

Hannah Beachler epeyce farklı bir aksesuarla kırmızı halıdaydı.

Angela Bassett

Süper bir pembe elbise, kusursuz bir çanta ve çok şık bir Angela Bassett.

Fotoğraflar: Getty Images

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi