FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

YENİLENEN MİSBAHÇE CANLANDIRICI GECE BAKIMI, BİR KREMDEN DAHA FAZLASI OLMAYA ADAY

Formüllerini geliştirirken doğanın yalın güzelliğinden ilham alan Misbahçe, kalıplaşmış yargılardan özgürleşmeyi; kusursuzluk gibi gerçekçi …

YENİLENEN MİSBAHÇE CANLANDIRICI GECE BAKIMI, BİR KREMDEN DAHA FAZLASI OLMAYA ADAY

Formüllerini geliştirirken doğanın yalın güzelliğinden ilham alan Misbahçe, kalıplaşmış yargılardan özgürleşmeyi; kusursuzluk gibi gerçekçi olmayan güzellik algılarından sıyrılmayı, özgün olanın hali hazırda nadir ve değerli olduğunu bizlere adeta yeniden hatırlatıyor.

Serbest radikaller, çevresel faktörler, yaş alımı, yetersiz cilt bakımı gibi nedenlerden dolayı ciltte cansız ve sağlıksız bir görünüm oluşabilir. Kapsamlı bir gece bakım rutiniyle, susuz kalmış cilde nem desteği sağlayıp daha diri ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. İşte bu noktada Misbahçe Canlandırıcı & Gece Bakım Kremi’nin güçlendirilmiş yeni formülü, tek bir ürünle faydayı maksimize etmeyi hedefliyor. İçerisine 3 ay boyunca ozon enjekte edilen bu yoğun krem, cilde gece boyu oksijen taşıyarak oksidasif hasara karşı cildi onarıcı ve yaşlanma karşıtı bakım yapıyor.

Yenilenen formülüne eklenen hibiskus özü, yasemin, ayçiçeği yağı ile hassas ve olgun ciltleri sakinleştirerek onarmak için yardımcı bakım yapıyor. Ayrıca yaşlanma belirtilerini azaltmaya yönelik bakım yapıyor. Antioksidan ve zengin yağ asitleri içeren Shea Yağı ile nemsiz cildi yumuşatıyor ve rahatlamasını sağlıyor. Gece boyunca cildi derinlemesine besleyerek, tazelenmiş ve parlak bir cilt görünümü kazanmasına destek oluyor. Cildin su kaybını önleyerek kadife bitişli bir his bırakıyor.


Vanilya özü ve argan yağı, cildin gece boyunca doğal onarım döngüsünü iyileştirmeye teşvik edici bakım yapıyor, cildin daha sıkı ve sağlıklı hissetmesine yardımcı oluyor. Paçuli, ylang ylang ve lavanta uçucu yağları, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmayı hedeflerken, çiçeksi ve odunsu kokular eşliğinde terapötik bir bakım sunuyor.

Cilde doğal olarak vitamin ve antioksidan desteği sağlayan içeriğiyle bu lüks gece kremi, cildi gece boyunca yoğun bir şekilde nemlendiriyor, onarıcı ve canlandırıcı bakım yapıyor. Gece boyu dinlenmiş ve beslenmiş cilt, yeni güne ışıl ışıl, sağlıklı ve tazelenmiş bir görünüm ile başlamayı hedefliyor. Çevresel faktörlerden dolayı hassaslaşan kızarıklığa meyilli ciltler için ekstra fayda sağlayan bu zengin krem, cildin rahatlamasına ve yatışmasına yardımcı bakım yapıyor. Cilt için hayati önem taşıyan nem bariyerini destekleyerek kaşmir yumuşaklığında nemli bir hisle bırakıyor.

Gece boyunca antioksidan aktiviteyi artırmaya yardımcı olarak cildin doğal yenileme sürecini destekliyor. Uyandıktan sonra enerjisini geri kazanmış, canlanmış ve dinlenmiş bir cilt görünümünü hedefliyor. Misbahçe’nin ozon içerikli Canlandırıcı Gece Bakım Kremi şimdi yenilenen formülüyle kullanıcılar için bir kremden çok daha fazlası olmaya aday…

Canlandırıcı Gece Bakım Kremi: 280 TL

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi