FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Diş Beyazlatma Meskende Kolay Yolları

Diş beyazlatmanın yolları ortasında uygun bir diş macunun kullanılması vardır. Diş macunun yetersiz geldiği yerlerde de meskene uygulanacak …

Kadinnews

Diş beyazlatmanın yolları ortasında uygun bir diş macunun kullanılması vardır. Diş macunun yetersiz geldiği yerlerde de meskene uygulanacak doğal sistemler ile diş beyazlatılabilir. Diş beyazlatma meskende nasıl yapılır sorusunu yanıtlarından bir tanesi muz kabuğu ile dişlerin ovulmasıdır. Muz kabuğunun diş minesini canlandırma özelliği bulunuyor.

Diş Beyazlatma İçin Limon Ve Karbonat

Diş beyazlatmak için en çok kullanılan prosedürler ortasında limon ve karbonat vardır. Karbonatla diş beyazlatma için bir kaşık karbonatın içerisinde limon suyunun sıkılması gerekiyor. Daha sonrasında karışım köpürene kadar karıştırmak kaidedir. Bu karşım da diş fırçası yardımıyla dişe sürülmelidir. Bu formül en fazla hafta bir ya da iki defa uygulanmalıdır.

Diş Beyazlatmanın En Tesirli Yolu: Çilek

Anında diş beyazlatma meskende tekniklerle nasıl yapılır sorusuna pek çok kişinin ortak verdiği karşılık çilektir. Çilek dişte plak oluşumunu önler. Bu da dişin beyazlamasını sağlar. Çilekler ezilerek macun haline getirilmeli daha sonrasında ise diş fırçası yardımı ile dişe hafif formda uygulanmalıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi