FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

YAZ SONRASI YOĞUN BAKIM REHBERİ

Hayatı doyasıya kutladığımız bir yazı geride bıraktık. Deniz ve güneşten etkilenen cildimiz ve saçlarımız için yoğun bakım zamanı geldi. Yazın …

YAZ SONRASI YOĞUN BAKIM REHBERİ

Hayatı doyasıya kutladığımız bir yazı geride bıraktık. Deniz ve güneşten etkilenen cildimiz ve saçlarımız için yoğun bakım zamanı geldi. Yazın güneş ışınlarına uzun süre maruz kalan cilt elastikiyetini kaybeder, saçlar yıpranır. Elastikiyetini kaybeden ciltte ise yaz öncesi hiç belli olmayan erken kırışıklıklar çok daha belirginleşmeye başlar. İnce çizgiler, kırışıklıklar, lekeler veya kuruluk doğal karşılanabilir fakat UV ışınlarından kaynaklı yıpranmayı azaltabiliriz. Yaz sonrası cildi arındırmak, yatıştırmak ve beslemek için ihtiyacınız olan tüm bakım adımları burada…

Hazırsanız başlayalım!

Fotoğraf: @tezza.barton

1
GÜÇLÜ SAÇLAR

Saçlarınızın sağlıklı görünmediğini düşünüyorsanız, yalnız değilsiniz. Yazın güneş ve deniz gibi pek çok etken nedeniyle, saçlar çok daha kolay yıpranabilir. Yıpranan saçlarınızın nemini, parlaklığını ve gücünü geri kazanma zamanı!

Fotoğraf: @vikyandthekid

THE BODY SHOP
Ginger Saç Derisi Serumu

Zencefil esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş serum, baş derisini besliyor ve yeniden dengelemeye yardımcı oluyor. Baş derisini korumaya yardımcı olan serum sayesinde, daha sağlıklı saçlarınız oluyor.

189.90 TL
thebodyshop.com.tr

AVEDA
Damage Remedy Onarım Maskesi

Kinoa proteini içeren yoğun bakım maskesi, hasar görmüş saçları derinlemesine onarıyor ve güçlendiriyor. Saçlara sağlık veriyor, pürüzsüzleştiriyor ve güçlendiriyor. Protein ve lipitler ile formüle edilen bu onarıcı bakım; özellikle hasar görmüş saçları hedef alarak saçları kökten uca güçlendiriyor.

325 TL
aveda.com.tr

KIEHL’S
Besleyici Saç Kremi

En kırılgan, zarar görmüş ve kuru saçları bile ağırlaştırmadan nemlendiren Kiehl’s Saç Kremi, saçların kolaylıkla taranmasını sağlıyor. Moringa Ağacı Yağı, nemlendirici özelliği ile Hiyalüronik Asit ve Seramidler saçların kontrol altına alıyor ve güçlendiriyor.

110 TL
kiehls.com.tr

L’OCCITANE
Aromakoloji Onarıcı Şampuan

Silikon içermeyen Aromakoloji Onarıcı Saç Kremi, saçınızın ışıltısını geri kazandırmaya, güçlendirmeye ve korumaya yardımcı oluyor. İçerdiği 5 esansiyel yağ ( ylang-ylang, tatlı portakal, lavanta, sardunya, melek otu) yıpranmış saçları onarırken; siyah yulaf amino asidi ve ayçiçek yağı ile saçlardaki kırılmayı önlüyor. Shea yağı ve tatlı badem sayesinde daha yumuşak ve hoş kokulu saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

305 TL
loccitane.com.tr

GARAGE ORGANICS
Yoğun Besleyici Organik Saç Serumu

Doğa içerikli saç serumunun, içerisinde Hindistan cevizi, avokado ve argan yağı ile Shea Butter, Tiare bitkisinin yanı sıra Jojoba ve adaçayı gibi özleri mevcut. Saçlarınıza nemini ve gücünü geri kazandırıyor. Dolayısıyla saç tekrar parlıyor ve kolayca şekil alıyor.

277 TL
garageorganics.com

MİS BAHÇE
Onarıcı Saç Bakım Yağı

Saçınızın kuru, kırılgan ve elastikiyetini kaybettiğini mi gözlemliyorsunuz? Saç bakım yağ, moleküler düzeyde çalışan damla sakızı aktif bileşeni içeren formülü, saçta kimyasal, termal ve mekanik hasarın neden olduğu kopmuş bağları onararak, saçları eski ihtişamına kavuşturuyor. Işıldayan, canlı, parlak ve yatışmış saçlar için günlük saç bakım ritüelinin anahtarıdır.

240 TL
misbahce.com.tr

2
PARLAK CİLT

Güneşin cilt hücrelerine verdiği zararı bilmeyen kalmamıştır. Yüzümüz ise güneşe karşı en savunmasız olan bölgemiz… Bu nedenle ona özel bakım şart. Hadi gelin yüzümüzü canlandıralım.

Fotoğraf: @valentina_muntoni

LA MER
Arındırıcı Köpük Temizleyici

Temizleme köpüğü hassas cildi derinlemesine arındırıyor ve sakinleştiriyor. Kiri ve fazla yağı atarak cildin parlak, taze, sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Ciltte daha yumuşak ve enerjik bir his oluşturuyor. Cildi tertemiz, canlı ve nemli bırakıyor. Nemlendirici adımına cildi hazırlar.

720 TL
makyajtrendi.com

DR. BARBARA STURM
Yüz Scrub

Bu arındırıcı yüz peelingi, cildi onarmaya yardımcı olur ve kan dolaşımını uyarır. At kestanesi cilt matrisini güçlendirirken, güçlü bir aktif bileşen olan A Vitamini ve semizotu cildi sakinleştirmeye ve gözle görülür tahriş belirtilerini azaltmaya yardımcı oluyor. Cilt yenilenmesini teşvik ederek, ince çizgilerin görünümünü azaltıyor ve cildinizin daha pürüzsüz ve nemli olmasını sağlayor.

700 TL
beymen.com

NUXE
Insta-Masque Detoks Etkili Parlaklık Maskesi

Aktif karbonlu yüz maskesi, cildi toksinlerden arındırıyor ve ışıltısını geri kazandırıyor. Bu karbonlu maske Gül Suyunun faydalarını aktifleştirilmiş bitkisel karbonun faydalarıyla birleştirerek tüm kirleri (kirletici partiküller, sebum, vb.) yakalayıp yok ediyor. 2 dakikada, cilt toksinlerden arınıyor, canlanıyor ve parlaklığını geri kazanıyor.

tr.nuxe.com

SHISEIDO
Essential Energy Moisturizing Nemlendirici

Cildinizin enerjisini tekrardan ortaya çıkarın; cildinizi nemlendirin ve parlatın. Bu nemlendirici, cildin bir kremden optimum faydalanmasını temin eden ReNeuro Technology™ ile donatılmış. Enerjisi sayesinde cildinize ışıltı, yumuşaklık, tazelik ve ferahlık sağlar.

420 TL
brandroom.com.tr

CLARINS
Repair Booster Serum

Clarins’in yeni güzellik adımı, cildi güçlendirirken kızarıklık ve konforsuzluk hissini azaltıyor. Binlerce yıldır iyileştirici etkisiyle bilinen Maya tıbbi bitkisi Deri Ağacı özüyle güçlendirilerek oluşturulan oldukça güçlü formüle sahip bu serum; rahatsızlık hissini azaltıyor, cildin dayanıklılığını arttırıyor ve kızarıklığın oluşmasını önlüyor.

229 TL
sevil.com.tr

3
GÖZ ÇEVRESİNİ UNUTMUYORUZ

Göz çevresi, oldukça hassas olduğundan güneş ışınlarına karşı çok da güçlü olmayabilir. Yaz sonrası göz çevresi normalden daha fazla yaşlanma belirtileri gösterir. Bu nedenle göz çevresine ekstra bakım vakti geldi.

Fotoğraf: @haileybieber

ESTEE LAUDER
Advanced Night Repair Göz Maskesi

Estée Lauder Advanced Night Repair serum teknolojisinin kullanıldığı ilk göz maskesidir. Yoğun Hücre Onarıcı Maske konsantre formülü ile maksimum nemlendirme sağlayarak, çevresel faktörlere karşı cildi korumaya yardımcı olur. Göz çevrenizin daha taze ve aydınlık bir görünüme kavuşmasını destekliyor. Çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmayı amaçlıyor.

370 TL
esteelauder.com.tr

CLINIQUE
All About Eyes Rich Yoğun Göz Çevresi Bakım Kremi

Zengin nem içeriği ile göz çevresindeki koyu halka, ince çizgi ve morluk görünümlerini azaltılmasına yardımcı oluyor. Nem yönünden zengin göz kremi, gözaltı torbalarının, koyulukların ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Bitkisel içeriğiyle şişkinlik görünümünün giderilmesine katkı sağlayıp rahatlama hissi veriyor. Yaygın tahriş edici etkenlere karşı cildin nem bariyerinin güçlendirilmesine destek veriyor.

299 TL
clinique.com.tr

DIOR
Advanced Eye Treatment Serum

Aydınlatıcı, pürüzsüzleştirici ve şişlik giderici göz bakımı, göz çevresini yeniden canlandırıyor, şişlikleri, koyu halkaları, ince çizgileri ve kırışıkları hedef alıyor. Doğal kökenli aktif içerik ile zenginleştirilmiş bakım anında cildi yumuşatıyor ve dokusunu yeniliyor.

645 TL
sephora.com.tr

4
KUSURSUZ ELLER

Günlük hayatta yeterince müdahaleye maruz kalan eller, yazın etkisiyle çok daha kolay yıpranıyor. Dengesi şaşan ve kuru ellerinizi şımartın!

Fotoğraf: @styleheroine

NEUTROGENA
CICA-Onarıcı El Maskesi

Cildin doğal yenilenme sürecini desteklemek için gerekli olan ideal nem oranına sahip bu maske, yoğun nemlendirici ve yatıştırıcı özelliğiyle cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ellerinizi dış etkenlerden koruyarak 48 saat boyunca nemlendiriyor.

33 TL
gratis.com

HOMEMADE AROMATERAPİ
Arındırıcı El Ovması

El Ovması, rafine olmamış kaya tuzu, soğuk sıkım tatlı badem yağı, sakinleştirici, gevşetici %100 saf lavanta ve gevşetici ve meditatif etkiye sahip ladin uçucu yağıyla hazırlanmış. Su ile akıttığınızda ölü deriyi atmanıza, vücudunuzu nemlendirmenize ve vücuttaki iyi olmayan elektromanyetik yükü atmanıza yardımı oluyor.

125 TL
souqdukkan.com

MAVALA
Nailactan Yıpranmış Tırnaklar İçin Besleyici Krem

Tırnak plağı üç tabakadan oluşur. Doğal olarak görünür dış tabaka, dış elementlere karşı hassastır ve çok fazla güneş, soğuk hava, deterjanlarla kolayca kuruyabilir. Nailactan, esansiyel amino asitler, lipitler ve kerato-dengeleyici ve güçlendirici vitaminlerden oluşan yıpranmış, kuru ve kırılgan tırnaklar için besleyici kremdi. Besleyici ve nemlendirici etkisi tırnak plağına esneklik kazandırıyor, genel durumunu geliştiriyor ve tırnakları ayrılmaya karşı daha dayanıklı hale getiriyor.

ELIZABETH ARDEN
Eight Hour El Kremi

Cildi kurutucu rüzgardan, merkezi ısıtmadan ve havalandırmadan koruyor. Bu cilt bakımı çoklu işlevli bakım kremi küçük cilt tahrişlerini yatıştırıyor, iyileştiriyor, dinginleştiriyor ve rahatlamasına yardımcı oluyor. Yumuşatıcı ve nemlendirici faydalarıyla küçük güneş yanıklarını gidermek ve kuru, tahriş olmuş güneşe maruz kalmış cildi yatıştırmak için en ideal güneş sonrası bakımıdır.

217 TL
boyner.com.tr

5
YENİLENMİŞ VÜCUT

Güneş, deniz derken, farkında olmadan cildimize biraz fazla yüklenmiş olabiliriz. Vücudunuza hak ettiği ilgiyi gösterme vakti…

Fotoğraf: @vikyandthekid

FENTY SKIN
Buff Ryder Vücut Peelingi

Tropikal çekiciliğe sahip bu tedavi ile ölü deriyi yok edin ve vücudunuza hak ettiği yumuşaklığı verin. Bu vücut peelingi, cildi arındıran ve canlandıran ve aynı zamanda ipeksi ve pürüzsüz bırakan eksfoliyatörler ve meyve enzimlerinin nazik bir karışımından oluşuyor. Besleyici bir dokunuş için shea yağı ve ultra zengin bakım yağlarının mükemmel kombinasyonu.

529 TL
sephora.com.tr

CAUDALIE
Besleyici Vücut Losyonu

Nemlendiren hiyarülonik asit, organik shea yağı ve antioksidan polifenoller yönünden zengin formülüyle Besleyici Vücut Losyonu cildi gün boyunca yumuşatıyor, yatıştırıyor ve canlandırıyor. Taze ve hafif dokusuyla yağlı bir his bırakmadan cilt tarafından kolayca emiliyor.

225 TL
tr.caudalie.com

PELCARE
Tropical Coco Dry Vücut Yağı

Çiçek tanecikli Tropical Coco içerisindeki besleyici kuru yağ, yoğun nemlendirici organik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı, tropikal bitki özleri ve Vitamin E sayesinde cildinizin kısa sürede yapılanmasına destek oluyor.Şeker kamışından elde edilmiş kuru yağ, hem tamamen doğal olup hem de güçlü bir nemlendirici ve cilt yenileyicisidir.

189 TL
beymen.com

6
BAKIMLI AYAKLAR

Yazın en çok hasar gören ayaklarımız da özel ilgi istiyor. Bütün yaz plaj kumları ile fazlasıyla samimi olan ayaklarımız, yoğun bir şekilde onarılmayı ve nemlendirmeyi hak ediyor.

Fotoğraf: @styleheroine

SEPHORA COLLECTION
Ayak maskesi

20 dakikada ayaklarınıza yoğun bir bakım uygulamak üzere özel bir jelle doldurulmuş çoraplar düşünün, kulağa harika geliyor değil mi? Maskenin bulaşmasını engelleyen ve hoş bir tasarıma sahip Sephora çorap maskeler, besleyici onarıcı veya ferahlatıcı rahatlatıcı özelliğe sahip.

39.90 TL
sephora.com.tr

ALESSANDRO SPA

Bacak ve Ayaklar için Pürüzsüzleştirici Peeling

Pedix Feet One Minute Pedicure, ayaklarınızı ve bacaklarınızı yumuşacık ve pürüzsüz yapıyor. Hoş kokulu esansları, doğal yağları ve içeriğindeki E vitamini sayesinde ölü deriyi ciltten arındırma özelliğine sahip olan bu peeling, Atlantik deniz tuzu içeriyor. Kurumuş ve sertleşmiş cilde ipeksi bir his kazandırıyor, yorgun ayakları dinlendiriyor. Nemli cilde ürünü 1 dakika nazik hareketlerle uygulayıp durulayın ve sonra nemlendiricinizi sürün.

265 TL
makyajtrendi.com

BABÉ
Onarıcı Ayak Bakım Kremi

Ayakların özel nemlendiriciye ihtiyacı olduğunu artık hepimizi biliyoruz. Babe Onarıcı Ayak Bakım Kremi, içeriğindeki %10 üre ile cildi yoğun bir şekilde onarmaya, nemlendirmeye ve gerginliği rahatlatmaya yardımcı oluyor. Nasır ve topuk çatlağı oluşumunu engellemeyi destekliyor.

114 TL
guzellikburada.com

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi