FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

SEZONUN VAHŞİ CAZİBESİ: LEOPAR DESENİ

“Leopar deseni oldukça eski” dediğinizi duyar gibiyiz. Leopar deseninin modası geçmiş bir trend olduğunu düşünüyorsanız, işte orada …

SEZONUN VAHŞİ CAZİBESİ: LEOPAR DESENİ

“Leopar deseni oldukça eski” dediğinizi duyar gibiyiz. Leopar deseninin modası geçmiş bir trend olduğunu düşünüyorsanız, işte orada yanılıyorsunuz. Çünkü leopar deseni, sezonunun en popüler çocuğu olmaya hazırlanıyor. Şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şeyin fantezi, çekicilik ve bizi harika hissettiren şeyler olduğunu düşünürsek; tam da olması gerektiği yerde!

Bu sezon, leopar deseni tüm gücüyle geri geliyor. Moda haftaları, sokak stilleri ve Instagram dünyası, 2021 için leopar deseni trendinin geri döndüğünü kanıtladı. Şaşırtıcı görünümlü ipeklerden, vücudun her yerine akan sentetik kumaşlardan oluşan leopar baskılarda baştan ayağa çok sayıda görünüm karşımıza çıkıyor.

Hayranları bilir ki; Friends’in Janice’inin görünümleri, 90’lı yıllarda leopar deseni giyme dersi niteliğindeydi…


2021 Sonbahar/Kış sezonunda, leopar baskısı Instagram, sokak modası ve podyumlar tarafından geniş çapta benimsendi. Instagram’ın stil ikonları, leopar desenini çoktan hayranlıkla feedlerine eklediler. Ve görünüşe göre, hayranlıklarında yalnız değillerdi. Saint Laurent, Miu Miu, Dolce&Gabbana, Etro gibi pek çok tasarımcının Sonbahar/Kış podyumları, leoparlardan ilham alan baskılarla doluydu. Sonbahar podyumlarında çok çeşitli leopar desenleri ortaya çıktı ve onu dikkate değer bir baskı trendi olarak pekiştirdi. Tabi ki sokak modası da, leopar desenine kocaman bir kucak açtı.

Uzun kollu bir leopar elbise tercih ederseniz minimal aksesuarlar seçmeye dikkat edin. Ayrıca leopar elbisenize uzun siyah deri çizmeler ve uyumlu bir blazer ceket, sonbahara yakışır bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Leopar desenli bir üst tercih edecekseniz, bir kot pantolon ya da düz bir etek kurtarıcınız olabilir. Minimal ve sade kombininizin çarpıcı son dokunuşu ise leopar bir ceket olabilir. Bir palto ya da ceket leopar modasını en güçlü şekilde uygulamanızı sağlar.

Leopar desenli pantolonunuzu havalı cut-out bir üstle giyerek, görünümüzde seksi rock and roll hissi geliştirebilirsiniz. Leopar baskılı eteğinizi, sezonun trendlerinden micro üstlerle kombinleyebilir, örgü bir hırkayla kurtarıcı son dokunuşu yapabilirsiniz. Leopar eteğinizi bej ve siyah üstlerle giyerek, uyumlu tonlardaki görünümü koruyabilirsiniz.

*Tabi ki, gerçek derilerin kullanımından ziyade, doğada görülenleri taklit eden desenleri tercih ediyoruz.

Ancak leopar desenine maruz kalan sadece giysiler değil, sonbahar ve kış için ayakkabılar ve aklınıza gelebilecek her türlü aksesuar da mevcut… Tereddütle yaklaştığınız bir trendi denemenin en kolay yolu, aksesuarlardan başlamaktır. Leopar desenli bir çanta ya da fular ile başlayabilirsiniz.

Hayvan baskıları, asla uzaklaşmayan uzun süreli trendlerden biridir. Bazı sezonlar daha az görülürken, bazı sezonlar popülerliği artar. Modası geçmeyen leopar baskısı ise, nötr bir desendir; bu nedenle bir gardırop yatırımı olabilir.

Sonbahar/Kış 2021, leopar baskısını bir adım öteye taşıdı. Elbiseler, pantolonlar, üstler, ceketler, eteklere kadar herkes için bir leopar görünümü var. Hayal gücünüzü harekete geçirmek için, sezonun koleksiyonlarından leopar desenli parçaları fotogalerimizi inceleyin.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi