FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Saçları Aspirin Eklenmiş Şampuanla Yıkamak

Saçları Aspirin Eklenmiş Şampuanla Yıkamak

Aspirin fAYDALARI

Aspirin ağrıları azaltır ve kanı sulandırır. Hekimler 40 yaş ve üzerindeki insanlara aspirini damarlarda pıhtılaşmayı engel olan koruyucu vasıta olarak tavsiye ediyor.

Fakat bu denenmiş ilaç kosmetolokta da çok süregelen olarak kullanılmaktadır.

Aspirinle oluşturulan yüz maskeleri cildi çok iyi temizliyor. Saçları aspirin eklenmiş şampuanla yıkadığında kepek azalır, baş derisi daha sıhhatli ve saçlar ise daha canlı olur.

Aspirin saç Maskesi

Saçları Aspirin Eklenmiş Şampuanla Yıkamak

Saçları Aspirin Eklenmiş Şampuanla Yıkamak

2 tablet (dikkat edin adet değil) iyice ezin, Yemek kaşığının dolusunca şampuanla karıştırın, saçlarınıza sürün, hafif masaj yapın ve bu maskeyi saçınızda 5 dakika bekletin. Daha sonra iyi yıkayın. Bu maskeyi haftada 1 kez kullanabilirsiniz.

Sonuçları bizimle paylaşmayı unutmayın!

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi